![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
500 gramų | jaučio kepenys | |
3 vienetai | kiaušiniai (virti) | |
1 vienetas | svogūnai | |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) | |
šiek tiek | juodieji pipirai | |
šiek tiek | druska | |
Tešlai: | ||
2 vienetai | kiaušiniai | |
0.5 litro | pienas | |
250 gramų | kvietiniai miltai | |
šiek tiek | druska | |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
Pakepinkite keptuvėje sukapotus svogūnus, kol gražiai pagels. Sudėkite smulkintas kepenis ir kepinkite dar apie 7 minutes.
Kepenis kartu su svogūnais sumalkite.
Į kepenų faršą įmaišykite smulkiai sutarkuotus kiaušinius, taip pat druską ir pipirus.
Dėkite kepenų įdaro ant blynų ir susukite.
Blynus su įdaru apkepkite keptuvėje.
Labai skanu su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos šašlykas
-
Jautienos kukuliai
-
Naminiai hamburgeriai
-
Mėsos apkepas
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Keptas kiškis
-
Keptas triušis su ryžiais
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Kepenys japoniškai
-
Pievagrybių apkepas
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Su svarainiais troškinta veršiena
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Kiaulienos kepsnys su sūrio plutele
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Įdaryti makaronai
-
Suadytas karbonadas
Blynai su kepenų įdaru
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Jaučio kepenys,
500 gramų -
Kiaušiniai, virti,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus, kepimui
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
0.5 litro -
Kvietiniai miltai,
250 gramų - Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius išplakite su druska. Įmaišykite pieną, miltus ir aliejų. Iš tešlos kepkite blynus per visą keptuvės plotį.
Pakepinkite keptuvėje sukapotus svogūnus, kol gražiai pagels. Sudėkite smulkintas kepenis ir kepinkite dar apie 7 minutes.
Kepenis kartu su svogūnais sumalkite.
Į kepenų faršą įmaišykite smulkiai sutarkuotus kiaušinius, taip pat druską ir pipirus.
Dėkite kepenų įdaro ant blynų ir susukite.
Blynus su įdaru apkepkite keptuvėje.
Labai skanu su grietine.
Komentarai (6)
-
Debilams
2024-04-03 19:06
Nė vienas nesugeba įsigilinti, kad kiaušinių reikia tiek žalių, tiek virtų
-
,skaitykit įdėmiai receptą
2024-01-19 16:49
taip virti kiaušiniai
-
Grazuole
2017-09-16 15:28
Tai ant tiek smegenu neturit , nezinot kad lietiniu teslai dedasi zali kiausiniai
-
Aurelija.
2015-10-13 15:42
Tiesiog ties vienais kiausiniais ivelta klaida. Turejo but parasyta zali.
-
Siru
2015-03-26 08:47
Kažkoks ingredientų kratinys. Parašytas be jokios atsakomybės. Įdomu, kaip suplakti virtą kiaušinį?