
Mėsos kepsnys su grybais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų | kiauliena |
300 gramų | grybai (švieži) |
2 stiklinės | grietinėlės, 35% |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | prieskoniai (kepsnių) |
3 vienetai | svogūnai |
2 stiklinės | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaulienos gabaliuką aptepti majonezo - prieskonių kepsniams mišinių ir marinuoti pora valandų. Grybus nuplauti, supjaustyti ir apkepti keptuvėje, įkaitintame aliejuje. Tada sudėti apkepti ir pjaustytus svogūnus. Grybus pagardinti druska, pipirais. Į gilią kepimo skardą padėti išmarinuotą mėsos gabaliuką ir supilti (į tą pačią skardą) keptuvės turinį. Viską kepti apie 30 minučių 180 °C temperatūroje. Tada ant grybų supilti grietinėlę ir dar troškinti apie pusvalandį. Iškepus, pjaustyti mėsą griežinėliais ir patiekti su troškintais grybais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su mėsa
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Kepsniai su sūriu ir česnaku
-
Aštrus šašlykas
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Įdaryti pomidorai
-
Kepsnys Verseka
-
Kepsniukai folijoje
-
Kebabas ant iešmo
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Steikas
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Faršo apkepas su daržovėmis
-
Kiauliena su aguročiais
-
Troškinta jautiena su paprika
-
Kiauliena grill
Mėsos kepsnys su grybais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiauliena,
600 gramų -
Grybai, švieži,
300 gramų -
Grietinėlė, 35%,
2 stiklinės -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, kepsnių,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Majonezas,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos gabaliuką aptepti majonezo - prieskonių kepsniams mišinių ir marinuoti pora valandų. Grybus nuplauti, supjaustyti ir apkepti keptuvėje, įkaitintame aliejuje. Tada sudėti apkepti ir pjaustytus svogūnus. Grybus pagardinti druska, pipirais. Į gilią kepimo skardą padėti išmarinuotą mėsos gabaliuką ir supilti (į tą pačią skardą) keptuvės turinį. Viską kepti apie 30 minučių 180 °C temperatūroje. Tada ant grybų supilti grietinėlę ir dar troškinti apie pusvalandį. Iškepus, pjaustyti mėsą griežinėliais ir patiekti su troškintais grybais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...