Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Kepta menkė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
500 gramų | menkės (filė) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kotletai su kukurūzų kruopom
- Aurimo šašlykas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Aštroki šašlykai
- Veršienos kepsnys
- Netikras zuikis
- Šernienos kepsnys lenkiškai
- Guliašas su kiauliena
- Skani kiauliena "Funtikas"
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Kotletai lenkiškai
- Pyragas su mėsa
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Mėsos kukuliai su padažu
- Kiauliena pagal Aistę
- Trapūs,sultingi kibinai
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Ėrienos šašlykas
- Šoninės ir svogūnų pyragas
- Kiauliena su imbiero ir brendžio padažu
Kepta menkė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Menkės, filė,
500 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...