Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!

Kepta menkė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
500 gramų | menkės (filė) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai pagal Viką
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Kukuliukai "a lia Italia"
-
Kotletukai ant laužo
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Stirnienos kumpis
-
Aštrus šašlykas
-
Čenachai
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Mėsos pynutės
-
Jautienos brandintas steikas T-BONE su gražgarstėmis
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Vasaros šašlykas
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
Kepta menkė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Menkės, filė,
500 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...