
Triušienos pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | triušiena (šlaunelių ar juosmens) |
80 gramų | kiaulienos lašiniai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Triušiena sukapojama. Peiliu mėsa kapojama — padaromi apvalūs pjausniai. Jie apibarstomi druska, pipirais, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, pavoliojami džiūvėsėliuose, sumaišytuose su tarkuotu sūriu, ir kepami svieste. Tiekiami su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis. Tinka ir bruknių košė, marinuotų grybų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Kepta kiškiena marinate
-
Čili jautienos gaminimas
-
Jautienos cimesas
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Vyne troškintas triušis
-
Pyragas su mėsa
-
Uzbekiškas šašlykas
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Klasikinis sprandinės šašlykas
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Zuikis - vyniotinis su šparagais ir raudona paprika
-
Šašlykai vyno marinate
-
Suktinukai patale
-
Šašlykas majoneze
-
Jautiena kopūstų padaže
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Čipolino galvelės
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Suadytas karbonadas
Triušienos pjausniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena, šlaunelių ar juosmens,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušiena sukapojama. Peiliu mėsa kapojama — padaromi apvalūs pjausniai. Jie apibarstomi druska, pipirais, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, pavoliojami džiūvėsėliuose, sumaišytuose su tarkuotu sūriu, ir kepami svieste. Tiekiami su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis. Tinka ir bruknių košė, marinuotų grybų salotos.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Jurgita
2010-04-30 13:34
Tureyu buti skanu. Kazka panasaus darau su vistienos krutinele. :soku:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...