
Triušienos pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | triušiena (šlaunelių ar juosmens) |
80 gramų | kiaulienos lašiniai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Triušiena sukapojama. Peiliu mėsa kapojama — padaromi apvalūs pjausniai. Jie apibarstomi druska, pipirais, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, pavoliojami džiūvėsėliuose, sumaišytuose su tarkuotu sūriu, ir kepami svieste. Tiekiami su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis. Tinka ir bruknių košė, marinuotų grybų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tekiloje marinuota jautiena
-
Įdaryti burokėliai
-
Mėsos apkepėlė
-
Keptų kepenų gaminimas
-
Mėsos - daržovių troškinys
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Kukuliai su padažu
-
Troškintos veršienos kepenėlės
-
Tikro dzūko pietūs
-
Naminiai hamburgeriai
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Nugarinė ant grotelių
-
Kepta kiaulienos karka žarijose
-
Kiaulienos kotletai
-
Šventinškai paruošta sprandinė
-
Keptas jautienos kumpis
-
Šašlykai su majonezu
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Bulvių patiekalas
Triušienos pjausniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena, šlaunelių ar juosmens,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušiena sukapojama. Peiliu mėsa kapojama — padaromi apvalūs pjausniai. Jie apibarstomi druska, pipirais, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, pavoliojami džiūvėsėliuose, sumaišytuose su tarkuotu sūriu, ir kepami svieste. Tiekiami su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis. Tinka ir bruknių košė, marinuotų grybų salotos.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Jurgita
2010-04-30 13:34
Tureyu buti skanu. Kazka panasaus darau su vistienos krutinele. :soku:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...