Triušienos pjausniai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų | triušiena (šlaunelių ar juosmens) |
80 gramų | kiaulienos lašiniai |
0.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
1 valgomasis šaukštas | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Triušiena sukapojama. Peiliu mėsa kapojama — padaromi apvalūs pjausniai. Jie apibarstomi druska, pipirais, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, pavoliojami džiūvėsėliuose, sumaišytuose su tarkuotu sūriu, ir kepami svieste. Tiekiami su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis. Tinka ir bruknių košė, marinuotų grybų salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Steikas
- Kiaulienos karka
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Kiaulienos kepsniai
- Totoriški avienos maltiniai
- Triušienos pjausniai
- Aštroki šašlykai
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Strėvos suktinis kitaip
- Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
- Orkaitėje kepta kiauliena
- Maltiniai su grybų padažu
- Apkepta virta karka
- Jautienos pjausnys garstyčių marinate
- Indiškai kepta kiauliena
- Pikantiški veršienos kepsniai
- Šašlykas kitaip
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Čili jautienos gaminimas
Triušienos pjausniai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Triušiena, šlaunelių ar juosmens,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
80 gramų -
Džiūvėsėliai,
0.5 stiklinės -
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušiena sukapojama. Peiliu mėsa kapojama — padaromi apvalūs pjausniai. Jie apibarstomi druska, pipirais, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, pavoliojami džiūvėsėliuose, sumaišytuose su tarkuotu sūriu, ir kepami svieste. Tiekiami su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis. Tinka ir bruknių košė, marinuotų grybų salotos.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Jurgita
2010-04-30 13:34
Tureyu buti skanu. Kazka panasaus darau su vistienos krutinele. :soku:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...