Triušienos pjausniai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
800 gramų triušiena (šlaunelių ar juosmens)
80 gramų kiaulienos lašiniai
0.5 stiklinės džiūvėsėliai
1 valgomasis šaukštas sūris (tarkuotas, fermentinis)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Triušiena sukapojama. Peiliu mėsa kapojama — padaromi apvalūs pjausniai. Jie apibarstomi druska, pipirais, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, pavoliojami džiūvėsėliuose, sumaišytuose su tarkuotu sūriu, ir kepami svieste. Tiekiami su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis. Tinka ir bruknių košė, marinuotų grybų salotos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Triušienos pjausniai

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Triušiena sukapojama. Peiliu mėsa kapojama — padaromi apvalūs pjausniai. Jie apibarstomi druska, pipirais, suvilgomi išplaktu kiaušiniu, pavoliojami džiūvėsėliuose, sumaišytuose su tarkuotu sūriu, ir kepami svieste. Tiekiami su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis. Tinka ir bruknių košė, marinuotų grybų salotos.

Reklama:

Komentarai (7)


  • Jurgita 2010-04-30 13:34

    Tureyu buti skanu. Kazka panasaus darau su vistienos krutinele. :soku:


Daugiau receptų