Bokšteliai iš mėsos
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 kilogramas | kiauliena (faršas) |
150 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | pomidorai |
1 pakelis | sūrelis (lydytas) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Į faršą beriame prieskonių ir formuojame indelius bei patepame majonezu. Pievagrybius pakepiname kartu su svogūnais aliejuje, dedam į faršo vidų, tada pomidoro griežinėlį ir ant viršaus lydyto sūrelio. Pašauname į įkaitintą 180 C temperatūros orkaitę 40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apkepta virta karka
- Stirnienos vyniotiniai
- Kiaulienos šašlykas
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Jautienos maltinukai
- Mėsos pynutės
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Ekspress šašlykai
- Triušienos kukuliai
- Amerikietiškai pagaminta mėsa
- Kalakutienos maltiniai
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Mėsos pyragas
- Armėniški arba mini mantai
- Kepsnys romantiškam vakarui
- Kepti inkstai
- Kepsneliai su kiauliena
- Šašlykai iškylai
- Veršienos pjausniai
- Paprikų laiveliai
Bokšteliai iš mėsos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, faršas,
1 kilogramas -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Sūrelis, lydytas,
1 pakelis -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis - Pipirai
- Prieskoniai
- Mairūnas
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į faršą beriame prieskonių ir formuojame indelius bei patepame majonezu. Pievagrybius pakepiname kartu su svogūnais aliejuje, dedam į faršo vidų, tada pomidoro griežinėlį ir ant viršaus lydyto sūrelio. Pašauname į įkaitintą 180 C temperatūros orkaitę 40 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...