
Vasaros šašlykas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo | kiaulienos sprandinė |
5 vienetai | svogūnai |
30 mililitrų | obuolių actas |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | kotanyi bazilikas (ir kitos mėgstamos žolelės ) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaulienos sprandinę susipjaustyti norimo dydžio gabalėliais.
2.
Svogūnus nusilupti ir supjaustyti pusžiedžiais.
3.
I indą su mėsos gabaliukais dėti supjaustyta svogūną, berti pipirus, druską, baziliką ir kitas mėgstamas žolelės. Šių ingredientų dėti pagal skonį, nes, kaip sako, skoniui draugų nėra, todėl ir dėti atitinkamai, kaip kas mėgsta.
4.
Viską labai gerai išmaišyti ir išminkyti su mėsa, kad mėsa suminkštėtų ir kuo geriau įsisavintų visus produktus.
5.
Palikti per naktį šaldytuve.
6.
Kitą dieną jau galima kepti ant laužo ar griliaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Kotletai su įdaru
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Vasaros šašlykiukas
-
Kiaulienos guliašas
-
Karštas plovas
-
Keptos kepenėlės
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Bulvių patiekalas
-
Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Šutinta stirniena
-
Jautienos kotletukai
-
Jautienos maltinukai
-
Keptas kumpis
-
Ekspress šašlykai
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
Vasaros šašlykas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos sprandinė,
1.5 kilogramo -
Svogūnai,
5 vienetai -
Obuolių actas,
30 mililitrų -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
KOTANYI Bazilikas, ir kitos mėgstamos žolelės ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos sprandinę susipjaustyti norimo dydžio gabalėliais.
Svogūnus nusilupti ir supjaustyti pusžiedžiais.
I indą su mėsos gabaliukais dėti supjaustyta svogūną, berti pipirus, druską, baziliką ir kitas mėgstamas žolelės. Šių ingredientų dėti pagal skonį, nes, kaip sako, skoniui draugų nėra, todėl ir dėti atitinkamai, kaip kas mėgsta.
Viską labai gerai išmaišyti ir išminkyti su mėsa, kad mėsa suminkštėtų ir kuo geriau įsisavintų visus produktus.
Palikti per naktį šaldytuve.
Kitą dieną jau galima kepti ant laužo ar griliaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Skaitytoja
2016-06-27 22:18
Mmm
-
.....
2016-06-27 21:31
skanu :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...