Kiaulienos kotletai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | mėsa (malta, kiauliena) |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | morkos (didelė) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 3 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
| 3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | muskatas |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Aliejuje pakepinti susmulkintą svogūną ir morką.
2.
Sudėti keptuvės turinį į mėsą.
3.
Suberti krakmolą, manus, druską, po truputį kiekvienų prieskonių ir formuoti kotletus.
4.
Įkaitinti orkaitę iki 170°C temp., formuoti kotletus ir dėti į kepimo indą. Kepti apie 30 min.
SKANAUS!
SKANAUS!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Kotletai
-
Balandėliai pekino kopūsto lapuose
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Lengvas Zuikis
-
Holishki (balandėliai)
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Sprandinės kepsnys
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Sprandinės kepsnys ant grotelių
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Tradiciniai kotletai su majonezu
-
Šašlykas majonezo marinate
-
Kepsnys su makaronais
-
Kepsniai su ananasais
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Kibinai
-
Tortilijos
-
Kiauliena pagal Aistę
Kiaulienos kotletai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mėsa, malta, kiauliena,
500 gramų - Druska
-
Morkos, didelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Manų kruopos,
3 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai - Džiūvėsėliai
- Pipirai, juodieji
- Muskatas
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aliejuje pakepinti susmulkintą svogūną ir morką.
Sudėti keptuvės turinį į mėsą.
Suberti krakmolą, manus, druską, po truputį kiekvienų prieskonių ir formuoti kotletus.
Įkaitinti orkaitę iki 170°C temp., formuoti kotletus ir dėti į kepimo indą. Kepti apie 30 min.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
