Uzbekiškas šašlykas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | avienos |
60 gramų | kiaulienos lašiniai |
200 gramų | svogūnai |
30 gramų | petražolės |
30 gramų | kvietiniai miltai |
1 gramas | aitriosios paprikos |
50 gramų | acto (3%) |
1 gramas | anyžiaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Avieną supjaustykite smulkiais gabalėliais, supjaustykite svogūną, sumaišykite, užpilkite marinatu ir laikykite tris valandas šaltoje vietoje. Marinatas padaromas iš pertažolių, čili pipiro, acto, druskos, anyžiaus. Išsimarinavus mėsa užmaunama ant iešmo. Iešmo gale užmaunamas lašinuko gabalėlis. Iešmas apibarstomas miltais ir mėsa kepama ant žarijų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiauliena su ryžiais ir ananasais
- Steikas
- Kiaulienos karka
- Daržovės su mėsa ir sūriu
- Kiaulienos kepsniai
- Totoriški avienos maltiniai
- Triušienos pjausniai
- Aštroki šašlykai
- Toskaniškas veršienos pjausnys
- Strėvos suktinis kitaip
- Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
- Orkaitėje kepta kiauliena
- Maltiniai su grybų padažu
- Apkepta virta karka
- Jautienos pjausnys garstyčių marinate
- Indiškai kepta kiauliena
- Pikantiški veršienos kepsniai
- Šašlykas kitaip
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Čili jautienos gaminimas
Uzbekiškas šašlykas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
600 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
60 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Petražolės,
30 gramų -
Kvietiniai miltai,
30 gramų -
Aitrioji paprika,
1 gramas -
Actas, 3%,
50 gramų -
Anyžius,
1 gramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avieną supjaustykite smulkiais gabalėliais, supjaustykite svogūną, sumaišykite, užpilkite marinatu ir laikykite tris valandas šaltoje vietoje. Marinatas padaromas iš pertažolių, čili pipiro, acto, druskos, anyžiaus. Išsimarinavus mėsa užmaunama ant iešmo. Iešmo gale užmaunamas lašinuko gabalėlis. Iešmas apibarstomas miltais ir mėsa kepama ant žarijų.
Reklama:
Komentarai (5)
-
gunis6
2011-11-13 07:08
Ir kokiu kvailiu reikia buti, kad patiekala, kurio sudetyje yra kiaulienos, pavadinti uzbekisku?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...