Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kiaulienos faršas |
2 vienetai | morka |
1 vienetas | svogūnas |
1 vienetas | kiaušinis |
30 gramų | fermentinio sūrio (puskietis) |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | aliejaus (arba sviestas) |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Faršą pagardinti prieskoniais, druska, pipirais, įmušti kiaušinį. Palikti valandai šaldytuve.
2.
Šiaudeliais supjaustyti sūrį. Morkas sutarkuoti burokine tarka, svogūną smulkiai supjaustyti. Daržoves apkepti keptuvėje su aliejumi, kol suminkštės.
3.
Faršą paskleisti ant maistinės plėvelės lygiu plonu sluoksniu. Apkeptas daržoves tolygiai paskleisti ant faršo. Sudėti sūrį.
Tada keliant plėvelę nuo krašto, atsargiai susukti vyniotinį. Suvynioti į foliją.
Tada keliant plėvelę nuo krašto, atsargiai susukti vyniotinį. Suvynioti į foliją.
4.
Dėti į kepimo indą. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje 40 - 50 min. Kad vyniotinis gražiai apskrustų, paskutines 10 min. kepti išvyniotą iš folijos. Iškepusį vyniotinį palikti trumpam išjungtoje orkaitėje. Supjaustyti riekelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jautienos šašlykas
- Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
- Kepsnys su makaronais
- Stirnienos vyniotiniai
- Krepšiukai su faršu ir puria bulvių koše
- Jautienos kepsnys
- Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
- Steikai
- Garfildo lazanija
- Guliašas
- Aštrūs mamos kotletukai
- Kiaulienos šašlykas su medumi
- Kepsnys Verseka
- Čili jautienos gaminimas
- Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
- Virtos veršelio kojos
- Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
- Kiauliena su džiovintomis slyvomis
- Kukuliai
- Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Morka,
2 vienetai -
Svogūnas ,
1 vienetas -
Kiaušinis ,
1 vienetas -
Fermentinis sūris, puskietis,
30 gramų -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Aliejus, arba sviestas
- Prieskoninės žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Migle
Gaminimo eiga:
Faršą pagardinti prieskoniais, druska, pipirais, įmušti kiaušinį. Palikti valandai šaldytuve.
Šiaudeliais supjaustyti sūrį. Morkas sutarkuoti burokine tarka, svogūną smulkiai supjaustyti. Daržoves apkepti keptuvėje su aliejumi, kol suminkštės.
Faršą paskleisti ant maistinės plėvelės lygiu plonu sluoksniu. Apkeptas daržoves tolygiai paskleisti ant faršo. Sudėti sūrį.
Tada keliant plėvelę nuo krašto, atsargiai susukti vyniotinį. Suvynioti į foliją.Dėti į kepimo indą. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje 40 - 50 min. Kad vyniotinis gražiai apskrustų, paskutines 10 min. kepti išvyniotą iš folijos. Iškepusį vyniotinį palikti trumpam išjungtoje orkaitėje. Supjaustyti riekelėmis.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai