Mėsą nuplauti ir išvirti mažame vandens kiekyje. Sumalti.
Kruopas nuplauti, gerai nusunkti, išvirti pusiau biriai.
Į ataušintas kruopas sudėti sumaltą mėsą, nuluptus, sukapotus, apkepintus svogūnus, druską, pipirus ir išmaišyti.
Į taukais išteptą ir maltais džiūvėsėliais pabarstytą karščiui atsparų indą sudėti paruoštą masę ir 25 min. pakepinti karštoje orkaitėje.
Apkepą patiekti su aštriais padažais bei žalių daržovių salotomis.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kiaulienos su kruopom apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | perlinės kruopos |
250 gramų | kiauliena |
2 valgomieji šaukštai | kiaušiniai |
2 vienetai | svogūnai |
3 valgomieji šaukštai | margarinas |
1 valgomasis šaukštas | džiūvėsėliai (malti) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai lenkiškai
-
Koldūnai su mėsa
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Škotiški kiaušiniai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Karališkas kepsnys
-
Triušienos kukuliai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Kukuliai
-
Jautienos kotletukai
-
Kepsnys su makaronais
-
Mėsa su apelsinais
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Mėsinis riestainis su kiaušiniu
-
Italijos kukuliai
-
Kėdainių maltinis
-
Steikas
Kiaulienos su kruopom apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Perlinės kruopos,
250 gramų -
Kiauliena,
250 gramų -
Kiaušiniai,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Margarinas,
3 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai, malti,
1 valgomasis šaukštas - Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą nuplauti ir išvirti mažame vandens kiekyje. Sumalti.
Kruopas nuplauti, gerai nusunkti, išvirti pusiau biriai.
Į ataušintas kruopas sudėti sumaltą mėsą, nuluptus, sukapotus, apkepintus svogūnus, druską, pipirus ir išmaišyti.
Į taukais išteptą ir maltais džiūvėsėliais pabarstytą karščiui atsparų indą sudėti paruoštą masę ir 25 min. pakepinti karštoje orkaitėje.
Apkepą patiekti su aštriais padažais bei žalių daržovių salotomis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...