Mėsą supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais.
Grybus nuplaukite, nuvalykite, stambesnius perpjaukite pusiau, pasūdykite.
Išėmę sėklas paprikas supjaustykite žiedais.
Visus produktus pakaitomis verkite ant iešmo, ištepkite aliejumi ir kepkite virš vidutinio karštumo anglių nuolat sukdami iešmą, kad paprikos ir grybai nesviltų.

Medžiotojų šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | mėsa |
500 gramų | grybai |
3 vienetai | paprika |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | kvapieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Aurimo šašlykas
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Kapota keri mėsa
-
Įdarytas netikras zuikis
-
Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
-
Kepti inkstai
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Egzotiškas karbonadas
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Mėsos apkepas
-
Mėsos kukuliai
-
Šašlykai vyno marinate
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Sūdyti kaimiški lašiniai
-
Rostbifas
-
Šveicariška veršiena
Medžiotojų šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa,
1 kilogramas -
Grybai,
500 gramų -
Paprika,
3 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Kvapieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais.
Grybus nuplaukite, nuvalykite, stambesnius perpjaukite pusiau, pasūdykite.
Išėmę sėklas paprikas supjaustykite žiedais.
Visus produktus pakaitomis verkite ant iešmo, ištepkite aliejumi ir kepkite virš vidutinio karštumo anglių nuolat sukdami iešmą, kad paprikos ir grybai nesviltų.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...