Mėsą supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais.
Grybus nuplaukite, nuvalykite, stambesnius perpjaukite pusiau, pasūdykite.
Išėmę sėklas paprikas supjaustykite žiedais.
Visus produktus pakaitomis verkite ant iešmo, ištepkite aliejumi ir kepkite virš vidutinio karštumo anglių nuolat sukdami iešmą, kad paprikos ir grybai nesviltų.

Medžiotojų šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | mėsa |
500 gramų | grybai |
3 vienetai | paprika |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | kvapieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Medžiotojų kepsniai
-
Maltinukai su sūriu
-
Apkepas „Greitukas“
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
-
Kiauliena su ryžiais ir ananasais
-
Ėrienos šašlykas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Marinuoti kiaulienos šonkauliai
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Plovas
-
Šašlykai
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Neringos kepsnys
-
Kotletukai su bulvėm
-
Kepsnys "Vyro svajonė"
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Keptas paršelis
Medžiotojų šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa,
1 kilogramas -
Grybai,
500 gramų -
Paprika,
3 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Kvapieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais.
Grybus nuplaukite, nuvalykite, stambesnius perpjaukite pusiau, pasūdykite.
Išėmę sėklas paprikas supjaustykite žiedais.
Visus produktus pakaitomis verkite ant iešmo, ištepkite aliejumi ir kepkite virš vidutinio karštumo anglių nuolat sukdami iešmą, kad paprikos ir grybai nesviltų.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...