
Įdaryti piepagrybiai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | pievagrybiai ( (kuo didesni)) |
300 gramų | kiauliena ((nugarinė)) |
200 gramų | sūris |
50 mililitrų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Nuo grybų nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti.
2.
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
3.
Sūri stambiai sutarkuoti.
4.
Grybus gardinti druska, pipirais. Mėsą sumaišyti su pjaustytais koteliais. Pasūdyti. Ant grybus dėti mėsą, sutepti majonezu. Įdėti į orkaitę, įkaitinta iki 200 laipsnių. Kepti 30 minučių. Pabarstyti sūriu. Išjungti orkaitę ir leisti grybams pastovėti apie 10 minutės.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Faršu ir paprikomis įdaryti pievagrybiai
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kepsnys Du milžinai
-
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Pica su saliami ir žirneliais
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Labai skanus sprandinės vertinis su keptomis daržovėmis
-
Ranka
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Avienos čiopsai su polenta ir mėtomis
-
Kiauliena su imbieru
-
Kepti kiaulių kulniukai (karka)
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Pikantiškai troškinti kotletai
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Toskaniškas veršienos pjausnys
Įdaryti piepagrybiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pievagrybiai, (kuo didesni),
5 vienetai -
Kiauliena, (nugarinė),
300 gramų -
Sūris,
200 gramų -
Majonezas,
50 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo grybų nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti.
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
Sūri stambiai sutarkuoti.
Grybus gardinti druska, pipirais. Mėsą sumaišyti su pjaustytais koteliais. Pasūdyti. Ant grybus dėti mėsą, sutepti majonezu. Įdėti į orkaitę, įkaitinta iki 200 laipsnių. Kepti 30 minučių. Pabarstyti sūriu. Išjungti orkaitę ir leisti grybams pastovėti apie 10 minutės.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...