
Įdaryti piepagrybiai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | pievagrybiai ( (kuo didesni)) |
300 gramų | kiauliena ((nugarinė)) |
200 gramų | sūris |
50 mililitrų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Nuo grybų nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti.
2.
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
3.
Sūri stambiai sutarkuoti.
4.
Grybus gardinti druska, pipirais. Mėsą sumaišyti su pjaustytais koteliais. Pasūdyti. Ant grybus dėti mėsą, sutepti majonezu. Įdėti į orkaitę, įkaitinta iki 200 laipsnių. Kepti 30 minučių. Pabarstyti sūriu. Išjungti orkaitę ir leisti grybams pastovėti apie 10 minutės.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ežero šašlykas
-
Mėsos paplotėlis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Veršienos kepsnys
-
Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
-
Kotletukai ant laužo
-
Kiaulienos suktinukai
-
Koldūnai su mėsa
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Mėsos kepsniukai su kumpio juostelėmis
-
Kiaulienos šašlykai
-
Faršo vyniotinis
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Grikių kotletai su mėsa
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Gruziškas jautienos šašlykas
Įdaryti piepagrybiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Pievagrybiai, (kuo didesni),
5 vienetai -
Kiauliena, (nugarinė),
300 gramų -
Sūris,
200 gramų -
Majonezas,
50 mililitrų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo grybų nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti.
Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
Sūri stambiai sutarkuoti.
Grybus gardinti druska, pipirais. Mėsą sumaišyti su pjaustytais koteliais. Pasūdyti. Ant grybus dėti mėsą, sutepti majonezu. Įdėti į orkaitę, įkaitinta iki 200 laipsnių. Kepti 30 minučių. Pabarstyti sūriu. Išjungti orkaitę ir leisti grybams pastovėti apie 10 minutės.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...