![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Čipolino galvelės
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | prieskoniai (Vegeta) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | sultinys (mėsos) |
1 vienetas | bandelės (be įdaro) |
šiek tiek | svogūnai |
šiek tiek | kiauliena (karšto rūkymo) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Nulupame svogūnus ir išskobiame juos. Dalį išimtų svogunų dedame į dubenį, smulkiai supjaustome kumpelį mėsos ir įdedame į tą patį dubenį, kuriame svogūnai. Taip pat supjaustome bandelę, sutarkuojame fermentinį surį ir įmušame kiaušinį. Viską išmaišome. Visą tą masę su šaukšteliu dedame į išskobtus svogūnus. Užpilame ant įdetos masės stipraus mėsos sultinio ir kepame orkaiteje 15 min. SKANAUS!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti makaronai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Veršienos kotletukai
-
Veršienos pjausniai
-
Kiaulienos kotletai
-
Prancūziškas triušis
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Kotletukai su sūriu
-
Virtos naminės dešrelės
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Aurimo šašlykas
-
Kiaulienos išpjovos suktinukai ant iešmelio
-
Vasaros šašlykas
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Itališka veršienos filė
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Avienos šonkauliukai
-
Mėsos - daržovių troškinys
Čipolino galvelės
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sūris, fermentinis
- Prieskoniai, Vegeta
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Sultinys, mėsos
-
Bandelės, be įdaro,
1 vienetas - Svogūnai
- Kiauliena, karšto rūkymo
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupame svogūnus ir išskobiame juos. Dalį išimtų svogunų dedame į dubenį, smulkiai supjaustome kumpelį mėsos ir įdedame į tą patį dubenį, kuriame svogūnai. Taip pat supjaustome bandelę, sutarkuojame fermentinį surį ir įmušame kiaušinį. Viską išmaišome. Visą tą masę su šaukšteliu dedame į išskobtus svogūnus. Užpilame ant įdetos masės stipraus mėsos sultinio ir kepame orkaiteje 15 min. SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (4)
-
renata
2015-03-02 12:55
Tui apsivemsiu
-
puskinas
2010-08-19 06:21
Man skamba skaniai butinai pasigaminsiu ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...