
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 gabalas | jautiena |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | poras (arba svogūnas) |
40 gramų | salierai (stiebas) |
šiek tiek | petražolės |
2 vienetai | lauro lapų |
0.5 arbatinio šaukštelio | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mėsos gabalą virti garų puode apie valandą laiko (prieš virimą mėsą 1 val. marinuoti garstyčiose).
2.
Tada sudėti supjaustytas morkas, porą, salierą ir petražoles bei troškinti 40 minučių.
3.
Ant mėsos berti pipirų, druskos, sudėti lauro lapus.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštroki šašlykai
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Kiaulienos kepsniai su malta jautiena
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Paprastasis guliašas
-
Virtos veršelio kojos
-
Kiaulienos muštinis
-
Virdžinijos kumpis
-
Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Paprastieji šašlykai
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Jautienos čenakai
-
Žuvinto kepsnys
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
Kiaulienos vyniotinis su morkomis
-
Sibiro koldūnai
-
Šašlykai su pikantišku majonezu
-
Kiaulienos karka
Jautienos pjausnys garstyčių marinate
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautiena,
1 gabalas -
Morkos,
2 vienetai -
Poras, arba svogūnas,
1 vienetas -
Salierai, stiebas,
40 gramų - Petražolės
-
Lauro lapai,
2 vienetai -
Pipirai, juodieji,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsos gabalą virti garų puode apie valandą laiko (prieš virimą mėsą 1 val. marinuoti garstyčiose).
Tada sudėti supjaustytas morkas, porą, salierą ir petražoles bei troškinti 40 minučių.
Ant mėsos berti pipirų, druskos, sudėti lauro lapus.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...