
Netikras zuikis tešloje
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | kiaulienos faršas |
1 pakelis | tešla |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | kiaušiniai |
50 gramų | fermentinio sūrio |
1 sauja | džiūvėsėliai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į faršą dėkite prieskonius, kiaušinį, džiūvėsėlius bei pakepintas daržoves (morką, svogūną), išmaišykite.
2.
Formuokite pailgą apvalų gabaliuką ir kepkite orkaitėje apie pusvalandį.
3.
Tada ant vieno lakšto tešlos berkite tarkuoto sūrio ir išdėkite grėžinėliais supjaustytą pomidorą.
4.
Kai faršas šiek tiek atvės, dėkite ant tešlos, užbarstykite vėl sūrio ir užklokite kitu tešlos lakštu.
5.
Užspauskite aplinkui ir kepkite dar apie 20 - 25 minučių, kol tešla iškeps ir taps auksinio atspalvio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dešrelės su įdaru
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Mėsos - bulvių apkepas
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Mėsos troškinys laivelyje
-
Kepsnys Verseka
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Kepta jautiena
-
Kotletukai su morkomis
-
Naminiai kotletukai
-
Karštas plovas
-
Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
-
Kiaulienos šašlykai
-
Šašlykiukai storuliukams
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Pievagrybių apkepas
-
Paprastieji šašlykai
-
Kiauliena saldžiarūgščiame padaže
-
Vikšrų vakarienė
-
Kiaulienos šašlykai greitai
Netikras zuikis tešloje
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Tešla,
1 pakelis -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Fermentinis sūris,
50 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 sauja -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Į faršą dėkite prieskonius, kiaušinį, džiūvėsėlius bei pakepintas daržoves (morką, svogūną), išmaišykite.
Formuokite pailgą apvalų gabaliuką ir kepkite orkaitėje apie pusvalandį.
Tada ant vieno lakšto tešlos berkite tarkuoto sūrio ir išdėkite grėžinėliais supjaustytą pomidorą.
Kai faršas šiek tiek atvės, dėkite ant tešlos, užbarstykite vėl sūrio ir užklokite kitu tešlos lakštu.
Užspauskite aplinkui ir kepkite dar apie 20 - 25 minučių, kol tešla iškeps ir taps auksinio atspalvio.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai