
Netikras zuikis tešloje
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų | kiaulienos faršas |
1 pakelis | tešla |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | kiaušiniai |
50 gramų | fermentinio sūrio |
1 sauja | džiūvėsėliai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į faršą dėkite prieskonius, kiaušinį, džiūvėsėlius bei pakepintas daržoves (morką, svogūną), išmaišykite.
2.
Formuokite pailgą apvalų gabaliuką ir kepkite orkaitėje apie pusvalandį.
3.
Tada ant vieno lakšto tešlos berkite tarkuoto sūrio ir išdėkite grėžinėliais supjaustytą pomidorą.
4.
Kai faršas šiek tiek atvės, dėkite ant tešlos, užbarstykite vėl sūrio ir užklokite kitu tešlos lakštu.
5.
Užspauskite aplinkui ir kepkite dar apie 20 - 25 minučių, kol tešla iškeps ir taps auksinio atspalvio.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos pynutės
-
Maltinukai su sūriu
-
Kėdainių maltinis
-
Mėsos kepsniai
-
Kotletukai ant laužo
-
Mėsos kepsnys su grybais
-
Kiniškos šventės namuose
-
Jautienos muštinis su svogūnais
-
Veršienos šašlykas
-
Spageti su kukuliais
-
Kibinai
-
Kiaulienos nugarinė ananasų sultyse
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Suktinukai
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Kiaulienos kukuliai su ryžiais
-
Turkiškas kebabas
-
Čenachai
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
Netikras zuikis tešloje
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaulienos faršas,
500 gramų -
Tešla,
1 pakelis -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Fermentinis sūris,
50 gramų -
Džiūvėsėliai,
1 sauja -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Į faršą dėkite prieskonius, kiaušinį, džiūvėsėlius bei pakepintas daržoves (morką, svogūną), išmaišykite.
Formuokite pailgą apvalų gabaliuką ir kepkite orkaitėje apie pusvalandį.
Tada ant vieno lakšto tešlos berkite tarkuoto sūrio ir išdėkite grėžinėliais supjaustytą pomidorą.
Kai faršas šiek tiek atvės, dėkite ant tešlos, užbarstykite vėl sūrio ir užklokite kitu tešlos lakštu.
Užspauskite aplinkui ir kepkite dar apie 20 - 25 minučių, kol tešla iškeps ir taps auksinio atspalvio.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai