Įdarui jums reikės:
200 g baravykų arba mėgiamų grybų
2 svogūnai
2 šaukštai sviesto
druska
Gaminimas:
Mėsą išmušame, pagardiname druska bei prieskoniais, ant jos dedame padarytą įdarą.
Įdaro gaminimas: grybus išverdame, supjaustome kubeliais ir pakepiname su susmulkintais svogūnais. Atšaldytą įdarą sumaišome su sviestu ir iš jo formuojame volelį. Sudėjus įdarą, mėsą suvyniojame voleliu ir pamirkome į plaktų kiaušinių masę, bei į džiūvėsėlius. Kepame įkaitintame aliejuje. Suktinį patiekiame užpylus lydytu sviestu.
Strėvos suktinis kitaip
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (karbonadas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (kepsniui pagardinti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kaimiškas pjausnys
- Kukuliukai švediškai
- Kepsnys garstyčių padaže
- Jautienos cimesas
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Kotletai lenkiškai
- Jautienos kepsnys
- Kiaulienos muštinis
- Veršienos kumpis su obuoliais
- Šveicariška veršiena
- Sultingas šnicelis
- Mėsos kukuliai su mocarelos įdaru
- Mėsa su grybų padažu prancuziškai
- Paprastasis guliašas
- Kiauliena su džiovintomis slyvomis
- Netikras Zuikis kitaip
- Vyniotinis "Siurprizas"
- Trapūs,sultingi kibinai
- Pikantiškai troškinti kotletai
- Ūkininko suktinukas
Strėvos suktinis kitaip
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, karbonadas,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, kepsniui pagardinti,
1.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui jums reikės:
200 g baravykų arba mėgiamų grybų
2 svogūnai
2 šaukštai sviesto
druska
Gaminimas:
Mėsą išmušame, pagardiname druska bei prieskoniais, ant jos dedame padarytą įdarą.
Įdaro gaminimas: grybus išverdame, supjaustome kubeliais ir pakepiname su susmulkintais svogūnais. Atšaldytą įdarą sumaišome su sviestu ir iš jo formuojame volelį. Sudėjus įdarą, mėsą suvyniojame voleliu ir pamirkome į plaktų kiaušinių masę, bei į džiūvėsėlius. Kepame įkaitintame aliejuje. Suktinį patiekiame užpylus lydytu sviestu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...