Įdarui jums reikės:
200 g baravykų arba mėgiamų grybų
2 svogūnai
2 šaukštai sviesto
druska
Gaminimas:
Mėsą išmušame, pagardiname druska bei prieskoniais, ant jos dedame padarytą įdarą.
Įdaro gaminimas: grybus išverdame, supjaustome kubeliais ir pakepiname su susmulkintais svogūnais. Atšaldytą įdarą sumaišome su sviestu ir iš jo formuojame volelį. Sudėjus įdarą, mėsą suvyniojame voleliu ir pamirkome į plaktų kiaušinių masę, bei į džiūvėsėlius. Kepame įkaitintame aliejuje. Suktinį patiekiame užpylus lydytu sviestu.

Strėvos suktinis kitaip
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | jautiena (karbonadas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas (kepsniui pagardinti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykai pomidorų pastos marinate
-
Jautienos kepsneliai su apelsino aromatu
-
Veršienos pjausniai
-
Kiauliena grill
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Škotiški kiaušiniai
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Kaimiškas pjausnys
-
Citrininė karka su keptomis daržovėmis
-
Naminės dešrelės
-
Keptos barbekiu jautienos receptas
-
Naminis kiaulienos šnicelis
-
Troškintas triušis (su baravykasi arba be) su bulvių koše
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Paprastasis guliašas
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Karališkieji kotletai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Įdaryta paprika
Strėvos suktinis kitaip
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, karbonadas,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai -
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas, kepsniui pagardinti,
1.5 valgomojo šaukšto - Juodieji pipirai
- Prieskoniai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui jums reikės:
200 g baravykų arba mėgiamų grybų
2 svogūnai
2 šaukštai sviesto
druska
Gaminimas:
Mėsą išmušame, pagardiname druska bei prieskoniais, ant jos dedame padarytą įdarą.
Įdaro gaminimas: grybus išverdame, supjaustome kubeliais ir pakepiname su susmulkintais svogūnais. Atšaldytą įdarą sumaišome su sviestu ir iš jo formuojame volelį. Sudėjus įdarą, mėsą suvyniojame voleliu ir pamirkome į plaktų kiaušinių masę, bei į džiūvėsėlius. Kepame įkaitintame aliejuje. Suktinį patiekiame užpylus lydytu sviestu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...