![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
1 litras | vanduo |
5 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
100 mililitrų | acto (obuolių) |
šiek tiek | prieskoniai (mišinys) |
šiek tiek | česnakas |
Itin tinka užkandai prie stipresnių gėrimų.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti žirneliai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Sveikas lečo be acto
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Baklažanų salotos
-
Cukinijų užkandis
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Rauginti agurkai
-
Sūdyti pomidorai
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Marinuoti agurkai
-
Pomidorų ir čili padažas
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
Marinuoti kalafijorai su agurkais
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1 litras -
Cukrus,
5 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas -
Actas, obuolių,
100 mililitrų - Prieskoniai, mišinys
- Česnakas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kalafijorus susmulkinam mažom skiltelėm, agurkus supjaustom neplonais griežinėliais. Viską dideliam puode sumaišom. Į iškaitintus stiklainiukus dedam po skiltelę česnako, šaukštą prieskonių konservavimui mišinio, užpilam verdančiu marinatu ir nakčiai paliekam dangteliais žemyn ir šiltai užklotus.
Itin tinka užkandai prie stipresnių gėrimų.
Skanaus.
Komentarai (9)
-
as
2013-08-06 19:53
o todel ir pabalo,kad nera kaitinimo,kopustai dave rugima,tik uzpilta karstu marinatu.reikejo pakaitint bent 10 min.
-
RENATA
2011-08-24 13:10
:-@ viska dariau kaip parasyta ir pabalo kodel
-
amandulè
2011-02-10 22:16
:super: o kas nera marinaves gyvenime gal ir nesupranta,viskas aiskai ir trumpai parasyta.
-
kumucia
2010-09-02 14:50
Kapiecai, nesuprantantiems yra dedami paveiksliukai :-D
-
kapiec...
2010-09-02 13:30
"-(...Į iškaitintus stiklainiukus dedam po skiltelę česnako, šaukštą prieskonių konservavimui mišinio, užpilam verdančiu marinatu ir nakčiai paliekam dangteliais žemyn ir šiltai užklotus."...) :-( - nesupratau tai kur agurkus tuomet det??? jei i stiklainius uztenka cesnaku ir prieskoniu???? kas cia tuos receptus raso????
-
Andreja
2009-09-15 11:26
:super: