Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus ir 2-3 val. palaikyti piene.
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, perpjauti į 4 dalis, sumesti į indą su karštu aliejumi, įberti druskos, cukraus, pipirų, mairūno, pašlakstyti vandeniu ir keletą minučių troškinti ant mažos ugnies.
Nusausintą filė sudėti į indą, apdėlioti troškintais obuoliais, užpilti pomidorų sultimis, uždengti, 2-3 val. palaikyti šaldytuve.
Šiaurietiška silkė
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | silkė (sūdyta) |
| 0.75 stiklinės | pienas |
| 2 vienetai | obuoliai (mažiukai) |
| 0.5 stiklinės | pomidorų sultys |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | mairūnas |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šiaurietiška silkė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė, sūdyta,
600 gramų -
Pienas,
3/4 stiklinės -
Obuoliai, mažiukai,
2 vienetai -
Pomidorų sultys,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Mairūnas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Cukrus
- Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus ir 2-3 val. palaikyti piene.
Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, perpjauti į 4 dalis, sumesti į indą su karštu aliejumi, įberti druskos, cukraus, pipirų, mairūno, pašlakstyti vandeniu ir keletą minučių troškinti ant mažos ugnies.
Nusausintą filė sudėti į indą, apdėlioti troškintais obuoliais, užpilti pomidorų sultimis, uždengti, 2-3 val. palaikyti šaldytuve.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
