Šis tas, ką verta žinoti apie kopūstus

Šviežius sultingus kopūstlapius stenkitės kuo mažiau pjaustyti, nes žus daug naudingų medžiagų.
Kopūstai salotoms dera su įvairiausiomis šviežiomis daržovėmis. Obuoliai kopūstų salotoms duoda malonų saldžiarūgštį skonį.
Šviežius kopūstus apšlakstykite citrinų sultimis, apibarstykite specialiais salotų prieskoniais, šviežiais krapais bei petražolėmis ir turėsite puikų garnyrą prie mėsos ar žuvies patiekalo.
Gamindami balandėlius iš šviežių kopūstų, patiekalą troškinkite trumpiau, nei ruošdami su žieminiais kopūstais. Priešingu atveju jie ištiš.
Norėdami gauti pikantiškesnį šviežių kopūstų sriubos skonį, pagardinkite ją kmynais. Rūgšties suteiks vietoje citrinų sulčių įlašinta šviežių spanguolių sunka.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Tagliatelle su krevetėmis
Komentarai