
Baltoji mišrainė kitaip
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | morkos |
6 vienetai | bulvių |
2 vienetai | agurkų |
1 skardinė | pupelės (konservuotos) |
400 gramų | vištiena |
0.5 pundelio | svogūnų laiškai |
100 gramų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Morkas ir bulvės išvirti su lupenom. Vištiena išvirti.
2.
Morkas ir bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Agurkus supjaustyti nedideliais kubeliais. Vištiena supjaustyti nedideliais gabaleliais. Svogūnų laiškus supjaustyti.
3.
Sumaišyti morkas, bulvės, agurkus, pupelės, vištieną. Viska gardinti druska, pipirais. Sumaišyti su majonezu.
4.
Apibarstyti svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkių salotos
-
Baltoji mišrainė kitaip
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Salotos su liežuviu
-
Švežių kopūstų salotos
-
Mišrainė "Meilė"
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Bulgariškos pupelių salotos
-
Pupų salotos
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Karštos bulvių salotos
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Baravykų salotos su padažu
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Salotos su pievagrybiais
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Salotos su liežuviu
-
Vištienos ir daržovių mišrainė
-
Salierų salotos su riešutais
Baltoji mišrainė kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Morkos,
4 vienetai -
Bulvės,
6 vienetai -
Agurkai,
2 vienetai -
Pupelės, konservuotos,
1 skardinė -
Vištiena,
400 gramų -
Svogūnų laiškai,
0.5 pundelio -
Majonezas,
100 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Morkas ir bulvės išvirti su lupenom. Vištiena išvirti.
Morkas ir bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Agurkus supjaustyti nedideliais kubeliais. Vištiena supjaustyti nedideliais gabaleliais. Svogūnų laiškus supjaustyti.
Sumaišyti morkas, bulvės, agurkus, pupelės, vištieną. Viska gardinti druska, pipirais. Sumaišyti su majonezu.
Apibarstyti svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...