![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
120 gramų | brokoliai |
200 gramų | dešra (virta) |
100 gramų | makaronai |
5 valgomieji šaukštai | majonezas |
30 gramų | salierai (gumbas) |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | žalumynų (krapai ir svogūnų laiškai) |
šiek tiek | prieskoniai (mėgiami) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Makaronus išvirkite, nukoškite ir atvėsinkite. Šiek tiek pasūdytame vandenyje išvirkite susmulkintą kekėmis brokolį, virkite kelias minutes, vandenį nukoškite ir taip pat leiskite atvėsti. Morką ir salierą supjaustykite smulkiais kubeliais ir išvirkite nedideliame vandens kiekyje, kai išvirs nukoškite vandenį ir leiskite atvėsti. Tada sudėkite į dubenį makaronus, kubeliais pjaustytą dešrą, daržoves, brokolius, užbarstykite prieskoniais ir smulkintais krapais, pasūdykite ir užpilkite majonezu. Gerai išmaišykite, apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Cezario salotos su majonezu (pagal Kristiną)
-
Daržovių ir vaisių salotos
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Krabų mišrainė su kumpiu
-
Salotos „Sniegena“
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Sočios salotos
-
Karštos vištienos salotos
-
Ananasinė mišrainė
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Salotos su pievagrybiais
-
Mišrainė „Grybukų laukelis“
-
Salotos su avokadu
-
Avokadų salotos
-
Gardžiosios bulvių salotos
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Liežuvio salotos
-
Rūkytos vištienos ir daržovių mišrainė
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Brokoliai,
120 gramų -
Dešra, virta,
200 gramų -
Makaronai,
100 gramų -
Majonezas,
5 valgomieji šaukštai -
Salierai, gumbas,
30 gramų -
Morkos,
1 vienetas - Žalumynai, krapai ir svogūnų laiškai
- Prieskoniai, mėgiami
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirkite, nukoškite ir atvėsinkite. Šiek tiek pasūdytame vandenyje išvirkite susmulkintą kekėmis brokolį, virkite kelias minutes, vandenį nukoškite ir taip pat leiskite atvėsti. Morką ir salierą supjaustykite smulkiais kubeliais ir išvirkite nedideliame vandens kiekyje, kai išvirs nukoškite vandenį ir leiskite atvėsti. Tada sudėkite į dubenį makaronus, kubeliais pjaustytą dešrą, daržoves, brokolius, užbarstykite prieskoniais ir smulkintais krapais, pasūdykite ir užpilkite majonezu. Gerai išmaišykite, apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...