
Bulgariškos pupelių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | pupelės (baltosios) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | pomidorų padažas |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
2 valgomieji šaukštai | žalumynų (pjaustyti) |
1 vienetas | paprika |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pupelės per naktį pamirkomos, po to su trupučiu vandens ir aliejaus patroškinamos, kol suminkštėja (bet nesuverda). Dar šiltos pupelės sumaišomos su sviesiu, pomidorų padažu, actu, grūstu česnaku ir tarkuotais svogūnais. Į salotas pridedama smulkiai supjaustytų ankštinių pipirų, įberiama druskos ir pipirų. Viskas gerai sumaišoma. Galima įdėti grietinės. Salotos patiekiamos atšaldytos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Makaronų mišrainė
-
Brokolių salotos
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Salotos su vištiena
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Žiemos mišrainė
-
Silkė su borukėliais
-
Mišrainė "Grybukas"
-
Vištienos mišrainė
-
Vištienos salotos
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Salierų salotos su riešutais
-
Mišrios salotos
Bulgariškos pupelių salotos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, baltosios,
300 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Actas
- Pomidorų padažas
-
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Žalumynai, pjaustyti,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupelės per naktį pamirkomos, po to su trupučiu vandens ir aliejaus patroškinamos, kol suminkštėja (bet nesuverda). Dar šiltos pupelės sumaišomos su sviesiu, pomidorų padažu, actu, grūstu česnaku ir tarkuotais svogūnais. Į salotas pridedama smulkiai supjaustytų ankštinių pipirų, įberiama druskos ir pipirų. Viskas gerai sumaišoma. Galima įdėti grietinės. Salotos patiekiamos atšaldytos.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...