
Bulgariškos pupelių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | pupelės (baltosios) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | pomidorų padažas |
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
2 valgomieji šaukštai | žalumynų (pjaustyti) |
1 vienetas | paprika |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Pupelės per naktį pamirkomos, po to su trupučiu vandens ir aliejaus patroškinamos, kol suminkštėja (bet nesuverda). Dar šiltos pupelės sumaišomos su sviesiu, pomidorų padažu, actu, grūstu česnaku ir tarkuotais svogūnais. Į salotas pridedama smulkiai supjaustytų ankštinių pipirų, įberiama druskos ir pipirų. Viskas gerai sumaišoma. Galima įdėti grietinės. Salotos patiekiamos atšaldytos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių ir tuno salotos
-
Cezario salotos
-
Margoji mišrainė su majonezu
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Salotos "Kačiukai"
-
Velykinės salotos "Saulė"
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Bulvių salotos daniškai
-
Baltoji mišrainė kitaip
-
Pupelių mišrainė
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Rusiška mišrainė
-
Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Rudmėsių salotos
-
Baltosios salotos
-
Silkės tortas
-
Tuno salotos su feta sūriu
Bulgariškos pupelių salotos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, baltosios,
300 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas - Actas
- Pomidorų padažas
-
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Žalumynai, pjaustyti,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupelės per naktį pamirkomos, po to su trupučiu vandens ir aliejaus patroškinamos, kol suminkštėja (bet nesuverda). Dar šiltos pupelės sumaišomos su sviesiu, pomidorų padažu, actu, grūstu česnaku ir tarkuotais svogūnais. Į salotas pridedama smulkiai supjaustytų ankštinių pipirų, įberiama druskos ir pipirų. Viskas gerai sumaišoma. Galima įdėti grietinės. Salotos patiekiamos atšaldytos.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...