1. Pekino kopūstą suplėšyti nedideliais lapeliais.
2. Pusę paprikos, pomidorą supjaustyti mažais kubeliais.
3. Svogūną supjaustyti nedideliais šiaudeliais.
4. Sūrį supjaustyti labai plonai kvadratėliais.
5. Vištienos krūtinėlę supjaustyti pailgais gabalėliais.
6. Iškloti lėkštes pekino kopūstu, ant jo dėti padažą (ingredientus padažui sumaišyti).
7. Ant padažu patepto kopūsto dėti pomidorus ir paprikas, uždėti sūrio ir skrebučių.
8. Vėl tepti padažo.
9. Barstyti svogūną.
10. Uždėti vištieną ir ant jos dar užtepti padažo.
Skanaus!
„Sužadėtinių“ salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (padažui) |
šiek tiek | bazilikas (padažui) |
1 sauja | duona (skrudinta, balta) |
1 vienetas | pekino kopūstai (nedidelis) |
6 valgomieji šaukštai | majonezas (padažui) |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | svogūnai (mėlynieji) |
80 gramų | sūris („Brinza“) |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | vištienos filė (kepta) |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus (padažui) |
šiek tiek | vanduo (padažui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
- Marinuotų burokėlių salotos
- Mišrainė su mėsa
- Silkių salotos
- Burokėlių ir brokolių salotos
- Bulvių salotos su svogūnais
- Daržovių mišrainė
- Salotos su liežuviu
- Kiaušinių salotos
- Makaronų salotos su graikiškais riešutais
- Salotos su mėsa
- Krabų mišrainė su šparagais
- Veršienos su granatais salotos
- Kukurūzų mišrainė
- Vištienos salotos su ananasais
- Tuno salotos su feta sūriu
- Salotos su liežuviu
- Salotos su perlinėmis kruopomis
- Jolantos sočioji mišrainė
- Tuno salotos „vienas du trys“
„Sužadėtinių“ salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, padažui
- Bazilikas, padažui
-
Duona, skrudinta, balta,
1 sauja -
Pekino kopūstai, nedidelis,
1 vienetas -
Majonezas, padažui,
6 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai, mėlynieji,
1 vienetas -
Sūris, „Brinza“,
80 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Vištienos filė, kepta,
1 vienetas -
Aliejus, padažui,
1 arbatinis šaukštelis - Vanduo, padažui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Pekino kopūstą suplėšyti nedideliais lapeliais.
2. Pusę paprikos, pomidorą supjaustyti mažais kubeliais.
3. Svogūną supjaustyti nedideliais šiaudeliais.
4. Sūrį supjaustyti labai plonai kvadratėliais.
5. Vištienos krūtinėlę supjaustyti pailgais gabalėliais.
6. Iškloti lėkštes pekino kopūstu, ant jo dėti padažą (ingredientus padažui sumaišyti).
7. Ant padažu patepto kopūsto dėti pomidorus ir paprikas, uždėti sūrio ir skrebučių.
8. Vėl tepti padažo.
9. Barstyti svogūną.
10. Uždėti vištieną ir ant jos dar užtepti padažo.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...