1. Pekino kopūstą suplėšyti nedideliais lapeliais.
2. Pusę paprikos, pomidorą supjaustyti mažais kubeliais.
3. Svogūną supjaustyti nedideliais šiaudeliais.
4. Sūrį supjaustyti labai plonai kvadratėliais.
5. Vištienos krūtinėlę supjaustyti pailgais gabalėliais.
6. Iškloti lėkštes pekino kopūstu, ant jo dėti padažą (ingredientus padažui sumaišyti).
7. Ant padažu patepto kopūsto dėti pomidorus ir paprikas, uždėti sūrio ir skrebučių.
8. Vėl tepti padažo.
9. Barstyti svogūną.
10. Uždėti vištieną ir ant jos dar užtepti padažo.
Skanaus!
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
„Sužadėtinių“ salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (padažui) |
šiek tiek | bazilikas (padažui) |
1 sauja | duona (skrudinta, balta) |
1 vienetas | pekino kopūstai (nedidelis) |
6 valgomieji šaukštai | majonezas (padažui) |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | svogūnai (mėlynieji) |
80 gramų | sūris („Brinza“) |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | vištienos filė (kepta) |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus (padažui) |
šiek tiek | vanduo (padažui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Cezario salotos su majonezu (pagal Kristiną)
-
Daržovių ir vaisių salotos
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Krabų mišrainė su kumpiu
-
Salotos „Sniegena“
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Sočios salotos
-
Karštos vištienos salotos
-
Ananasinė mišrainė
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Salotos su pievagrybiais
-
Mišrainė „Grybukų laukelis“
-
Salotos su avokadu
-
Avokadų salotos
-
Gardžiosios bulvių salotos
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Liežuvio salotos
-
Rūkytos vištienos ir daržovių mišrainė
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
„Sužadėtinių“ salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, padažui
- Bazilikas, padažui
-
Duona, skrudinta, balta,
1 sauja -
Pekino kopūstai, nedidelis,
1 vienetas -
Majonezas, padažui,
6 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai, mėlynieji,
1 vienetas -
Sūris, „Brinza“,
80 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Vištienos filė, kepta,
1 vienetas -
Aliejus, padažui,
1 arbatinis šaukštelis - Vanduo, padažui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Pekino kopūstą suplėšyti nedideliais lapeliais.
2. Pusę paprikos, pomidorą supjaustyti mažais kubeliais.
3. Svogūną supjaustyti nedideliais šiaudeliais.
4. Sūrį supjaustyti labai plonai kvadratėliais.
5. Vištienos krūtinėlę supjaustyti pailgais gabalėliais.
6. Iškloti lėkštes pekino kopūstu, ant jo dėti padažą (ingredientus padažui sumaišyti).
7. Ant padažu patepto kopūsto dėti pomidorus ir paprikas, uždėti sūrio ir skrebučių.
8. Vėl tepti padažo.
9. Barstyti svogūną.
10. Uždėti vištieną ir ant jos dar užtepti padažo.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...