
Salotos su džiovintais grybais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų | krabų lazdelės |
4 vienetai | kiaušiniai (virti) |
300 gramų | grybai (džiovinti) |
1 sauja | svogūnų laiškai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Įkaitintame aliejuje pakepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir apvirtus džiovintus grybus. Kepinkite, kol išgaruos sultys nuo grybų. Tada viską perdėkite į dubenį ir leiskite atvėsti. Išvirtus kiaušinius, krabų lazdeles supjaustykite ir sudėkite į dubenį su kepintais grybais. Pagardinkite druska ir pipirais bei viską išmaišykite, o ant viršaus barstykite smulkintų svogūnų laiškų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų - agurkų salotos
-
Pupelių mišrainė
-
Greitai paruošiamos makaronų salotos
-
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Burokėlių ir pupelių salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Fantastiškos salotos
-
Sočioji mišrainė
-
Brokolių salotos
-
Burokėlių salotos
-
Brokolių salotų gaminimas
-
Šventiškos salotos su argulomis
-
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
-
Bulvių mišrainė
-
Marinuotų agurkų salotos
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Burokėlių ir brokolių salotos
Salotos su džiovintais grybais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krabų lazdelės,
200 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Grybai, džiovinti,
300 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintame aliejuje pakepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir apvirtus džiovintus grybus. Kepinkite, kol išgaruos sultys nuo grybų. Tada viską perdėkite į dubenį ir leiskite atvėsti. Išvirtus kiaušinius, krabų lazdeles supjaustykite ir sudėkite į dubenį su kepintais grybais. Pagardinkite druska ir pipirais bei viską išmaišykite, o ant viršaus barstykite smulkintų svogūnų laiškų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...