Salotos su džiovintais grybais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 200 gramų | krabų lazdelės |
| 4 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 300 gramų | grybai (džiovinti) |
| 1 sauja | svogūnų laiškai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Įkaitintame aliejuje pakepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir apvirtus džiovintus grybus. Kepinkite, kol išgaruos sultys nuo grybų. Tada viską perdėkite į dubenį ir leiskite atvėsti. Išvirtus kiaušinius, krabų lazdeles supjaustykite ir sudėkite į dubenį su kepintais grybais. Pagardinkite druska ir pipirais bei viską išmaišykite, o ant viršaus barstykite smulkintų svogūnų laiškų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
-
Keptos krevečių salotos
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Baltosios salotos
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Mišrainė su kiaušiniais
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
-
Silkės salotos
-
Paprastos makaronų salotos
-
Linos makaronų mišrainė
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Greitai paruošiamos makaronų salotos
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Daniškos salotos
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Slovakiška mišrainė
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Žalios salotos su silke
Salotos su džiovintais grybais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krabų lazdelės,
200 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Grybai, džiovinti,
300 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitintame aliejuje pakepinkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir apvirtus džiovintus grybus. Kepinkite, kol išgaruos sultys nuo grybų. Tada viską perdėkite į dubenį ir leiskite atvėsti. Išvirtus kiaušinius, krabų lazdeles supjaustykite ir sudėkite į dubenį su kepintais grybais. Pagardinkite druska ir pipirais bei viską išmaišykite, o ant viršaus barstykite smulkintų svogūnų laiškų.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
