
250 gramų | antienos (Virta rūkyta filė) |
175 gramai | kuskusas |
100 gramų | jūros kopūstai (konservuoti) |
10 lašų | aliejaus (alyvuogių) |
1 žiupsnelis | druska |
1 vienetas | citrinos |
1 žiupsnelis | pipirai |
Į verdantį vandenį suberti kuskusą ir žiupsnelį druskos. Išmaišyti. Iš karto išjungti ugnį, uždengti puodą dangčiu ir palikti pastovėti 10 – 12 minučių, kol kuskuso kruopos bus paruoštos.
Tuomet nuimti dangtį, sumaišyti šakute ir palikti atvėsti.
Apšlakstyti šlakeliu alyvuogių aliejaus, išspausti citrinų sultis, pagardinti žiupsniu druskos, pipirais.
Viską išmaišyti ir uždengus dubenį maistine plėvele palaikyti šaldytuve 1 - 2 valandas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų salotos
-
Vėžių uodegėlių salotos
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Raudonųjų kopūstų salotos
-
Pikantiškos morkų salotos
-
Kiaušinių salotos
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Krevečių salotos su padažu
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Silkės salotos
-
Burokėlių ir paprikų mišrainė
-
Žiemos salotos
-
Ajerų salotos
-
Šparagų salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Porų salotos
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Salotos su obuoliais
-
Pipirnės salotos
-
Salotos su tunu
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Antiena, Virta rūkyta filė,
250 gramų -
Kuskusas,
175 gramai -
Jūros kopūstai, konservuoti,
100 gramų -
Aliejus, alyvuogių,
10 lašų -
Druska,
1 žiupsnelis -
Citrinos,
1 vienetas -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į nedidelį puodą supilti vandenį ir užvirti.
Į verdantį vandenį suberti kuskusą ir žiupsnelį druskos. Išmaišyti. Iš karto išjungti ugnį, uždengti puodą dangčiu ir palikti pastovėti 10 – 12 minučių, kol kuskuso kruopos bus paruoštos.
Tuomet nuimti dangtį, sumaišyti šakute ir palikti atvėsti.Į dubenį suberti atvėsusį kuskusą, konservuotus jūros kopūstus.
Apšlakstyti šlakeliu alyvuogių aliejaus, išspausti citrinų sultis, pagardinti žiupsniu druskos, pipirais.
Viską išmaišyti ir uždengus dubenį maistine plėvele palaikyti šaldytuve 1 - 2 valandas.Griežinėliais supjaustyti rūkytą antienos filė, suporcijuoti ir sudėti filė ant viršaus - jei tiekiate porcijomis, arba smulkiai susmulkintą, antienos filė suberti į dubenėlį su kuskusu ir viską gerai išmaišyti. Skanaus!