
Svogūnai su actu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | vanduo |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šie svogūnai naudojami kaip garnyro dalis prie mėsos patiekalų. Supjaustykite svogūnus griežinėliais. Atskieskite actą su vandeniu 1:6 sąntykiu. Užpilkite svogūnus, papipirinkite. Galite pabarstyti truputį druskos ir cukraus. Svogūnai gali būti valgomi iš karto.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės salotos
-
Pastarnokų salotos su pomidorais
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Aštuonkojo salotos su šparaginėmis pupelėmis
-
Aštrios morkų salotos
-
Salierų salotos su obuoliais
-
Dilgėlių salotos su kiaušiniu
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Krevečių salotos su padažu
-
Brokolių ir krabų lazdelių salotos
-
Mišrainė su mėsa
-
Burokėlių ir paprikų mišrainė
-
Salotos su menkėmis
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Raudonųjų kopūstų salotos
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Žiemos salotos
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Salotos su obuoliais
-
Angliškos salotos
Svogūnai su actu
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
4 vienetai - Actas
- Vanduo
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šie svogūnai naudojami kaip garnyro dalis prie mėsos patiekalų. Supjaustykite svogūnus griežinėliais. Atskieskite actą su vandeniu 1:6 sąntykiu. Užpilkite svogūnus, papipirinkite. Galite pabarstyti truputį druskos ir cukraus. Svogūnai gali būti valgomi iš karto.
Reklama:
Komentarai (8)
-
Tai
2016-06-27 20:22
Kokio stiprumo actą pirkti?
-
anonimas
2016-05-18 11:30
patarimas: jei norite skaniu svogunu, uzpilkite acto, uzplikykite verdanciu vandeniu, palaikykite uzdenge kelias minutes. po to ispilkite skysti ir uzberkite pora sauksteliu cukraus, ziupsneli druskos. ismaisykite ir palikite vesti. skanaus
-
tomas
2016-01-01 14:32
o tai kiek laiko marinuoti? t.y. laukti? :)
-
gintaras
2015-11-14 21:58
Labai gerai.
-
Bozena
2014-08-29 15:40
Super
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...