Grybų ir obuolių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | grybai (marinuoti) |
| 300 gramų | obuoliai |
| 2 valgomieji šaukštai | medus |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
| 1 vienetas | apelsinų (žievelė, tarkuota) |
| 1 vienetas | paprika |
| 1 stiklinė | kefyras |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios (padažas) |
| 0.5 vieneto | citrinos |
| šiek tiek | apelsinų (žievelė, tarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti ir sūrį. Mažus marinuotus grybus perpjauti pusiau, papriką supjaustyti siaurais ruoželiais. Apelsiną išskirstyti skiltelėmis. Ant paruoštų produktų užpilti išplaktą kefyrą su visais kitais nurodytais priedais ir gerai išmaišyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Ropinės salotos
-
Agurkų salotos amerikietiškai
-
Rūgščios daržovių salotos
-
Raudona mišrainė
-
Pupelių salotos
-
Šviežių grybų salotos
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Ajerų salotos
-
Ridiko salotos su grietine
-
Burokėlių salotos su varške
-
Morkos su garstyčiomis
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Mišrainė su mėsa
-
Vėžių uodegėlių salotos
-
Vištienos ir triušienos salotos
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Šprotų salotos
-
Pikantiškos morkų salotos
-
Silkės salotos
Grybų ir obuolių salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, marinuoti,
100 gramų -
Obuoliai,
300 gramų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Apelsinai, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Kefyras,
1 stiklinė -
Garstyčios, padažas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinos,
0.5 vieneto - Apelsinai, žievelė, tarkuota
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti ir sūrį. Mažus marinuotus grybus perpjauti pusiau, papriką supjaustyti siaurais ruoželiais. Apelsiną išskirstyti skiltelėmis. Ant paruoštų produktų užpilti išplaktą kefyrą su visais kitais nurodytais priedais ir gerai išmaišyti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
