
Grybų ir obuolių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai (marinuoti) |
300 gramų | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | medus |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | apelsinų (žievelė, tarkuota) |
1 vienetas | paprika |
1 stiklinė | kefyras |
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios (padažas) |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | apelsinų (žievelė, tarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti ir sūrį. Mažus marinuotus grybus perpjauti pusiau, papriką supjaustyti siaurais ruoželiais. Apelsiną išskirstyti skiltelėmis. Ant paruoštų produktų užpilti išplaktą kefyrą su visais kitais nurodytais priedais ir gerai išmaišyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Daržovių salotos su Mozarella sūriu
-
Šparagų salotos
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Žuvies salotos su pomidorais
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Salotos su mocarela
-
Krevečių salotos su padažu
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Angliškos salotos
-
Pikantiškos morkų salotos
-
Šviežių grybų salotos
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Mišrainė su mėsa
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu
-
Cikorijos salotos su svogūnais
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Pastarnokų salotos su pomidorais
Grybų ir obuolių salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, marinuoti,
100 gramų -
Obuoliai,
300 gramų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Apelsinai, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Kefyras,
1 stiklinė -
Garstyčios, padažas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinos,
0.5 vieneto - Apelsinai, žievelė, tarkuota
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti ir sūrį. Mažus marinuotus grybus perpjauti pusiau, papriką supjaustyti siaurais ruoželiais. Apelsiną išskirstyti skiltelėmis. Ant paruoštų produktų užpilti išplaktą kefyrą su visais kitais nurodytais priedais ir gerai išmaišyti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...