
Grybų ir obuolių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai (marinuoti) |
300 gramų | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | medus |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | apelsinų (žievelė, tarkuota) |
1 vienetas | paprika |
1 stiklinė | kefyras |
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios (padažas) |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | apelsinų (žievelė, tarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti ir sūrį. Mažus marinuotus grybus perpjauti pusiau, papriką supjaustyti siaurais ruoželiais. Apelsiną išskirstyti skiltelėmis. Ant paruoštų produktų užpilti išplaktą kefyrą su visais kitais nurodytais priedais ir gerai išmaišyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės mišrainė avokado laivelyje
-
Kopūstų salotos
-
Salotos su pupelėmis
-
Salotos su tunu
-
Silkės salotos
-
Salotos su obuoliais
-
Salotos „Antikvaras“
-
Brokolių ir krabų lazdelių salotos
-
Vištienos ir triušienos salotos
-
Spalvingos makaronų salotos
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Vištienos salotos
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Vėžių uodegėlių salotos
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Silkė su pomidorų padažu
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
Grybų ir obuolių salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, marinuoti,
100 gramų -
Obuoliai,
300 gramų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Apelsinai, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Kefyras,
1 stiklinė -
Garstyčios, padažas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinos,
0.5 vieneto - Apelsinai, žievelė, tarkuota
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti ir sūrį. Mažus marinuotus grybus perpjauti pusiau, papriką supjaustyti siaurais ruoželiais. Apelsiną išskirstyti skiltelėmis. Ant paruoštų produktų užpilti išplaktą kefyrą su visais kitais nurodytais priedais ir gerai išmaišyti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...