
Grybų ir obuolių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai (marinuoti) |
300 gramų | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | medus |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | apelsinų (žievelė, tarkuota) |
1 vienetas | paprika |
1 stiklinė | kefyras |
0.5 arbatinio šaukštelio | garstyčios (padažas) |
0.5 vieneto | citrinos |
šiek tiek | apelsinų (žievelė, tarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti ir sūrį. Mažus marinuotus grybus perpjauti pusiau, papriką supjaustyti siaurais ruoželiais. Apelsiną išskirstyti skiltelėmis. Ant paruoštų produktų užpilti išplaktą kefyrą su visais kitais nurodytais priedais ir gerai išmaišyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos „Antikvaras“
-
Morkos su garstyčiomis
-
Vištienos ir triušienos salotos
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Žiedinių kopūstų salotos su riešutais
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Salierų salotos su obuoliais
-
Salotos su obuoliais
-
Rūgščios daržovių salotos
-
Šviežių grybų salotos
-
Burokėlių ir paprikų mišrainė
-
Krevečių salotos su padažu
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Raudona mišrainė
-
Kopūstų salotos
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Džiovintų vaisių salotos
Grybų ir obuolių salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, marinuoti,
100 gramų -
Obuoliai,
300 gramų -
Medus,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Apelsinai, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Paprika,
1 vienetas -
Kefyras,
1 stiklinė -
Garstyčios, padažas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Citrinos,
0.5 vieneto - Apelsinai, žievelė, tarkuota
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, taip pat supjaustyti ir sūrį. Mažus marinuotus grybus perpjauti pusiau, papriką supjaustyti siaurais ruoželiais. Apelsiną išskirstyti skiltelėmis. Ant paruoštų produktų užpilti išplaktą kefyrą su visais kitais nurodytais priedais ir gerai išmaišyti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...