Ridiko salotos su grietine
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | ridikai (balti) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (susmulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | gražgarstės (susmulkinta) |
1 valgomasis šaukštas | svogūnų laiškai |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis (raudonas)) |
1 vienetas | ridikėliai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | paprikos milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Ridiką, morkas ir obuolį sutarkuoti šiaudeliais ir sumaišyti su smulkintais žalumynais,grietine, įberti druskos ir paprikos miltelių, išmaišyti. Papuošti ridikėliu, petražolėmis ir rukolos lapeliais, žiedeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštrios morkų salotos
- Žiedinių kopūstų salotos su riešutais
- Sveikos salotos
- Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
- Burokėlių ir brokolių salotos
- Naminė (Balta) mišrainė
- Brokolių ir krabų lazdelių salotos
- Tortilijų tortukas su tunu
- Angliškos salotos
- Kalėdinės salotos su sūdyta-parūkyta antienos file ir kuskusu
- Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
- Ridikų salotos
- Ropinės salotos
- Džiovintų vaisių salotos
- Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
- Agurkų salotos amerikietiškai
- Krabų mišrainė su šparagais
- Salotos drebučiuose
- Marinuotų burokėlių salotos
- Raudona mišrainė
Ridiko salotos su grietine
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Ridikai, balti,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Obuoliai,
1 vienetas -
Petražolės, susmulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Gražgarstės, susmulkinta,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnų laiškai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, nedidelis (raudonas),
1 vienetas -
Ridikėliai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Paprikos milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridiką, morkas ir obuolį sutarkuoti šiaudeliais ir sumaišyti su smulkintais žalumynais,grietine, įberti druskos ir paprikos miltelių, išmaišyti. Papuošti ridikėliu, petražolėmis ir rukolos lapeliais, žiedeliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...