
Ridiko salotos su grietine
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | ridikai (balti) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (susmulkintos) |
1 valgomasis šaukštas | gražgarstės (susmulkinta) |
1 valgomasis šaukštas | svogūnų laiškai |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis (raudonas)) |
1 vienetas | ridikėliai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | paprikos milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Ridiką, morkas ir obuolį sutarkuoti šiaudeliais ir sumaišyti su smulkintais žalumynais,grietine, įberti druskos ir paprikos miltelių, išmaišyti. Papuošti ridikėliu, petražolėmis ir rukolos lapeliais, žiedeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė su mėsa
-
Morkų salotos su apelsinais
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Šparagų salotos
-
Aštrios morkų salotos
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Kiaušinių salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Vištienos salotos
-
Burokėlių salotos su varške
-
Brokolių ir krabų lazdelių salotos
-
Agurkų salotos amerikietiškai
-
Sojų salotos
-
Svogūnai su actu
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Morkos su garstyčiomis
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Grybų ir obuolių salotos
Ridiko salotos su grietine
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Ridikai, balti,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Obuoliai,
1 vienetas -
Petražolės, susmulkintos,
1 valgomasis šaukštas -
Gražgarstės, susmulkinta,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnų laiškai,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai, nedidelis (raudonas),
1 vienetas -
Ridikėliai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Paprikos milteliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ridiką, morkas ir obuolį sutarkuoti šiaudeliais ir sumaišyti su smulkintais žalumynais,grietine, įberti druskos ir paprikos miltelių, išmaišyti. Papuošti ridikėliu, petražolėmis ir rukolos lapeliais, žiedeliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...