
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | burokėliai ( virti) |
2 vienetai | obuoliai |
1 sauja | slyvos (džiovintos) |
1 sauja | graikiniai riešutai |
2 skiltelės | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Burokėlius, obuolius sutarkuoti, česnaką susmulkinti ir sumaišyti su majonezu, džiovintas slyvas išmirkyti ir smulkiai supjaustyti, riešutus paskrudinti sausoje keptuvėje ir pakapoti. Į indo dugną dėti pusė kiekio sutarkuotu burokėlių, aptepti majonezu. Toliau dėti obuolių sluoksnį, aptepti majonezu, slyvų sluoksnį, pabarstyti riešutais vėl viską aptepti majonezu. Tada vėl burokėlių sluoksnį. Papuošti krapais ir burokėlių skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su silke
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
-
Ananasinė mišrainė
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Salotos su jautiena
-
Skaniausia mišrainė
-
Mišrainė su žiediniu kopūstu
-
Bulvių mišrainė
-
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Švežių kopūstų salotos
-
Salotos su mėsa
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Lašišos nugarėlių salotos
-
Veršienos salotos
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Slyvos, džiovintos,
1 sauja -
Graikiniai riešutai,
1 sauja -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas, VILNIUS,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius, obuolius sutarkuoti, česnaką susmulkinti ir sumaišyti su majonezu, džiovintas slyvas išmirkyti ir smulkiai supjaustyti, riešutus paskrudinti sausoje keptuvėje ir pakapoti. Į indo dugną dėti pusė kiekio sutarkuotu burokėlių, aptepti majonezu. Toliau dėti obuolių sluoksnį, aptepti majonezu, slyvų sluoksnį, pabarstyti riešutais vėl viską aptepti majonezu. Tada vėl burokėlių sluoksnį. Papuošti krapais ir burokėlių skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...