
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | burokėliai ( virti) |
2 vienetai | obuoliai |
1 sauja | slyvos (džiovintos) |
1 sauja | graikiniai riešutai |
2 skiltelės | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Burokėlius, obuolius sutarkuoti, česnaką susmulkinti ir sumaišyti su majonezu, džiovintas slyvas išmirkyti ir smulkiai supjaustyti, riešutus paskrudinti sausoje keptuvėje ir pakapoti. Į indo dugną dėti pusė kiekio sutarkuotu burokėlių, aptepti majonezu. Toliau dėti obuolių sluoksnį, aptepti majonezu, slyvų sluoksnį, pabarstyti riešutais vėl viską aptepti majonezu. Tada vėl burokėlių sluoksnį. Papuošti krapais ir burokėlių skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Sluoksniuotos salotos
-
Skaniausia mišrainė
-
Salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Raugintų kopūstų ir džiovintų slyvų mišrainė
-
Salotos su apelsinu
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Ryžių su slyvomis mišrainė
-
Salotos „Irida“
-
Jūros gėrybių salotos
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Žuvies salotos su pomidorais
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
-
Mišrainė "Meilė"
-
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
-
Ryžių salotų gaminimas
-
Pupelių mišrainė
-
Pievagrybių mišrainė
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Slyvos, džiovintos,
1 sauja -
Graikiniai riešutai,
1 sauja -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas, VILNIUS,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius, obuolius sutarkuoti, česnaką susmulkinti ir sumaišyti su majonezu, džiovintas slyvas išmirkyti ir smulkiai supjaustyti, riešutus paskrudinti sausoje keptuvėje ir pakapoti. Į indo dugną dėti pusė kiekio sutarkuotu burokėlių, aptepti majonezu. Toliau dėti obuolių sluoksnį, aptepti majonezu, slyvų sluoksnį, pabarstyti riešutais vėl viską aptepti majonezu. Tada vėl burokėlių sluoksnį. Papuošti krapais ir burokėlių skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...