Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 vienetai | burokėliai ( virti) |
2 vienetai | obuoliai |
1 sauja | slyvos (džiovintos) |
1 sauja | graikiniai riešutai |
2 skiltelės | česnakas |
4 valgomieji šaukštai | majonezas (VILNIUS) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Burokėlius, obuolius sutarkuoti, česnaką susmulkinti ir sumaišyti su majonezu, džiovintas slyvas išmirkyti ir smulkiai supjaustyti, riešutus paskrudinti sausoje keptuvėje ir pakapoti. Į indo dugną dėti pusė kiekio sutarkuotu burokėlių, aptepti majonezu. Toliau dėti obuolių sluoksnį, aptepti majonezu, slyvų sluoksnį, pabarstyti riešutais vėl viską aptepti majonezu. Tada vėl burokėlių sluoksnį. Papuošti krapais ir burokėlių skiltelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronų salotos su tunu
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Tuno salotos „vienas du trys“
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Salotos
- Marinuoti kiaušiniai
- Slovakiška mišrainė
- Bulvių mišrainė Kūčioms
- Salotos "Ananasas"
- Cezario salotos
- Salotos su silke
- Pikantiškos baravykų salotos
- Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
- Gardžioji makaronų mišrainė
- Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
- Porų mišrainė su obuoliais
- Salotos su liežuviu
- Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
- Salotos su brokoliais, pomidorais ir kiaušiniais
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Burokėliai, virti,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Slyvos, džiovintos,
1 sauja -
Graikiniai riešutai,
1 sauja -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas, VILNIUS,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius, obuolius sutarkuoti, česnaką susmulkinti ir sumaišyti su majonezu, džiovintas slyvas išmirkyti ir smulkiai supjaustyti, riešutus paskrudinti sausoje keptuvėje ir pakapoti. Į indo dugną dėti pusė kiekio sutarkuotu burokėlių, aptepti majonezu. Toliau dėti obuolių sluoksnį, aptepti majonezu, slyvų sluoksnį, pabarstyti riešutais vėl viską aptepti majonezu. Tada vėl burokėlių sluoksnį. Papuošti krapais ir burokėlių skiltelėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...