Daržovių mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | burokėliai (virti) |
1 vienetas | morkos |
100 gramų | svogūnai (laiškai) |
1 vienetas | bulvių (virta) |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
1 vienetas | ropės |
100 gramų | pupelės |
1 vienetas | agurkų |
100 gramų | kopūstai |
2 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | obuoliai |
0.5 litro | grietinė (ar majonezas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Virti burokėliai, bulvės ir rauginti ar žali agurkai supjaustomi kvadratėliais. Ropės ir morkos sutarkuojamos. Kopūstai supjaustomi smulkiai ir sumaigomi, kad atsirastų sulčių. Supjaustomi ir svogūnai, svogūnų laiškai, pomidorai. Viskas sumaišoma su virtomis pupelėmis, pridedama petražolių, krapų lapelių, kmynų, pagardinama. Užpilama grietine ar majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cezario salotos
- Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
- Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Kiaušinių salotos
- Burokėlių salotos su feta sūriu
- Fetos sūrio ir daržovių salotos
- Salotos su vištiena
- Tunų salotos
- Traškus užkandis prie alaus
- Silkės salotos su obuoliais ir svogūnais
- Sočios salotos
- Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
- Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
- Makaronų mišrainė su pievagrybiais
- Salotos su šparagais
- Vištienos mišrainė
- Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
- Mišrainė „Sotumėlis“
- Kalmarų salotos su kiaušiniais
Daržovių mišrainė
Komentarai:
11
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Burokėliai, virti,
100 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
100 gramų -
Bulvės, virta,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Ropės,
1 vienetas -
Pupelės,
100 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Kopūstai,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Obuoliai,
1 vienetas -
Grietinė, ar majonezas,
0.5 litro - Druska
- Petražolės
- Krapai
- Kmynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virti burokėliai, bulvės ir rauginti ar žali agurkai supjaustomi kvadratėliais. Ropės ir morkos sutarkuojamos. Kopūstai supjaustomi smulkiai ir sumaigomi, kad atsirastų sulčių. Supjaustomi ir svogūnai, svogūnų laiškai, pomidorai. Viskas sumaišoma su virtomis pupelėmis, pridedama petražolių, krapų lapelių, kmynų, pagardinama. Užpilama grietine ar majonezu.
Reklama:
Komentarai (11)
-
onute
2009-11-03 14:44
As siu salotu dar negaminau. Bet kaip buvau kokios 13m. mano mama darydavo taip. Ir tai buvo pietums. Ropes supjausdydavo smulkiai ,dedavo drurskos pagal skoni. Ta inda kuriame buvo ropes uzdengdavo kitu indu ir gerai ,kaip mama sakydavo su musdavo. Tada sumaisydavo su grietine. Isvirdavo bulviu ir mes skaniai papietaudavome.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...