
Ryžiai su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų | ryžiai |
4 vienetai | pievagrybiai |
2 vienetai | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | petražolės |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Ryžius išvirti.
2.
Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti. Minutę apkepti su aliejumi.
3.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais. Juos sudėti ant kepančių svogūnų ir česnako. Kepti pridėjus, kol pievagrybiai parus.
4.
Sudėti ryžius. Įberti druskos, prieskonių. Ir kepti nuolat išmaišant.
5.
Petražoles supjaustyti ir jomis apibarstyti patiektą paruoštą troškinį. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos "Ananasas"
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Kumpio mišrainė
-
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
-
Vištienos salotos
-
Slovakiška mišrainė
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Daržovių ir tuno salotos
-
Silkė su troškintomis morkomis
-
Silkė vyno padaže
-
Lašišos salotos
-
Ananasinė mišrainė
-
Kiaušinių salotos
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Brokolių salotos
-
Baravykų salotos
-
Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
Ryžiai su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ryžiai,
100 gramų -
Pievagrybiai,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius išvirti.
Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti. Minutę apkepti su aliejumi.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais. Juos sudėti ant kepančių svogūnų ir česnako. Kepti pridėjus, kol pievagrybiai parus.
Sudėti ryžius. Įberti druskos, prieskonių. Ir kepti nuolat išmaišant.
Petražoles supjaustyti ir jomis apibarstyti patiektą paruoštą troškinį. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...