
Ryžiai su pievagrybiais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
100 gramų | ryžiai |
4 vienetai | pievagrybiai |
2 vienetai | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | petražolės |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Ryžius išvirti.
2.
Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti. Minutę apkepti su aliejumi.
3.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais. Juos sudėti ant kepančių svogūnų ir česnako. Kepti pridėjus, kol pievagrybiai parus.
4.
Sudėti ryžius. Įberti druskos, prieskonių. Ir kepti nuolat išmaišant.
5.
Petražoles supjaustyti ir jomis apibarstyti patiektą paruoštą troškinį. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Olgos salotų receptas
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Prancūziškos salotos
-
Rusiškos salotos
-
Ryžių mišrainė
-
Kumpio salotos su ananasais
-
Itališkos salotos
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
-
Duonos ir pupelių mišrainė
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
Ryžiai su pievagrybiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Ryžiai,
100 gramų -
Pievagrybiai,
4 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ryžius išvirti.
Svogūnus ir česnakus smulkiai supjaustyti. Minutę apkepti su aliejumi.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais. Juos sudėti ant kepančių svogūnų ir česnako. Kepti pridėjus, kol pievagrybiai parus.
Sudėti ryžius. Įberti druskos, prieskonių. Ir kepti nuolat išmaišant.
Petražoles supjaustyti ir jomis apibarstyti patiektą paruoštą troškinį. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...