500 gramų | vištienos filė | |
2 vienetai | agurkų (švieži) | |
4 vienetai | kiaušiniai | |
300 gramų | pievagrybiai | |
šiek tiek | majonezas | |
Papuošimui: | ||
100 | kietasis sūris | |
šiek tiek | alyvuogių (klavišams) | |
šiek tiek | pomidorai (arba rūkyta lašiša, roželės gamybai) | |
šiek tiek | petražolės (ar kiti žalumynai) | |
šiek tiek | sūris (fermentinis, klavišams) |
1 sluoksnis - virta vištiena;
2 sluoksnis - majonezas;
3 sluoksnis - kepti grybai;
4 sluoksnis - majonezas ;
5 sluoksnis - švieži agurkai;
6 sluoksnis - majonezas ;
7 sluoksnis - virti kiaušiniai;
8 sluoksnis - majonezas;
9 sluoksnis - sūris.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kumpio su sūriu salotos
- Silkės salotos
- Vištienos salotos
- Silkės salotos šventėms
- Tailandietiškos ryžių salotos
- Burokėliai su spanguolėmis
- „Sužadėtinių“ salotos
- Ispaniškos salotos
- Ryžių makaronų ir daržovių salotos
- Žiedinių kopūstų salotos
- Grybų salotos
- Neapolio salotos
- Makaronų mišraine su majonezu
- Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
- Itališkos salotos
- Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
- Baltoji mišrainė kitaip
- Bulvių salotos su kopūstais
- Salotos su tunu
- Burokėlių salotos su varške
Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Vištienos filė,
500 gramų -
Agurkai, švieži,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Pievagrybiai,
300 gramų - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kietasis sūris,
100 - Alyvuogės, klavišams
- Pomidorai, arba rūkyta lašiša, roželės gamybai
- Petražolės, ar kiti žalumynai
- Sūris, fermentinis, klavišams
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pirmiausia pasiruošiame visus produktus. Vištieną išverdame, ataušiname ir supjaustome. Pievagrybius apkepiname keptuvėje. Agurkus sutarkuojame stambia tarka. Kiaušinius išverdame ir taip pat sutarkuojame.
Galime pradėti sluoksniuoti salotas (formuoti pianino formą) tokia eilės tvarka:
1 sluoksnis - virta vištiena;
2 sluoksnis - majonezas;
3 sluoksnis - kepti grybai;
4 sluoksnis - majonezas ;
5 sluoksnis - švieži agurkai;
6 sluoksnis - majonezas ;
7 sluoksnis - virti kiaušiniai;
8 sluoksnis - majonezas;
9 sluoksnis - sūris.Dabar smagioji dalis - pianino puošimas!
Komentarai (9)
-
Irena
2015-06-10 09:48
Svarbu, koki majoneza pasirinkti ir nepadauginti jo.
-
Aušra Č.
2015-04-01 08:02
Pievagrybiai marinuoti ar švieži?
-
:)
2015-02-24 01:31
Salotos, manau, neskanios, virta vištiena nesiderina su žaliais agurkais, o šie dar paleidžia skystį ir viskas tampa dideliu fu :) Bet papuošimas tikrai įspūdingas, ačiū už idėją :)
-
ilona
2014-12-15 20:15
Is agurku isimkit seklas...:) :)
-
Audinga
2014-04-20 02:25
Atrodo fantastiškai, bet deja... iš tokių ingridientų, neimanoma niekaip tokios formos padaryti, nes įeina agurkas, kuris paleidžia vandenį ir formuok neformavus, viskas išbliukšta :( Tai, kad negaiškite laiko mergaitės, formos neišeis suformuoti :(
-
Rasa
2014-04-17 15:13
labai graziai atrodai ;)