
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | duona (šviesi) |
2 saujos | pupelės (virtos, smulkios, aš naudojau juodąsias) |
100 gramų | fermentinio sūrio |
0.5 vieneto | obuoliai (geriausia rūgštesnis) |
2.5 valgomojo šaukšto | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Duoną supjaustome mažais kubeliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame kubelius ir kepame, maišydami ant vidutinės ugnies, kol šie gražiai apskrunda. Iškepusius kubelius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Palikite atvėsti.
2.
Obuolį nulupame, supjaustome mažais kubeliais. Sūrį taip pat supjaustome mažais kubeliais.
3.
Obuolį, sūrį, pupeles ir keptą duoną sudedame į vieną dubenį, pagardiname majonezu, petražole ir druska. Išmaišome ir patiekiame.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Raudonikių salotos su daržovėmis
-
Salotos su kepenėlėmis
-
Kumpio salotos su pievagrybiais
-
Taškento salotos su majonezu
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Švediškos salotos
-
Burokėliai su spanguolėmis
-
Mišrainė su citrinos sultimis
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Silkės salotos šventėms
-
Cezario salotos
-
Perlinių kruopų mišrainė
-
Daržovių mišrainė
-
Daržovių ir vaisių salotos
-
Silkių salotos
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Virtų pupų mišrainė
-
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Duona, šviesi,
200 gramų -
Pupelės, virtos, smulkios, aš naudojau juodąsias,
2 saujos -
Fermentinis sūris,
100 gramų -
Obuoliai, geriausia rūgštesnis,
0.5 vieneto -
Majonezas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną supjaustome mažais kubeliais. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame kubelius ir kepame, maišydami ant vidutinės ugnies, kol šie gražiai apskrunda. Iškepusius kubelius dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Palikite atvėsti.
Obuolį nulupame, supjaustome mažais kubeliais. Sūrį taip pat supjaustome mažais kubeliais.
Obuolį, sūrį, pupeles ir keptą duoną sudedame į vieną dubenį, pagardiname majonezu, petražole ir druska. Išmaišome ir patiekiame.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai