Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 440 gramų | konservuotų pupelių (tamsios ar šviesios, mažos) |
| 2 vienetai | burokėliai (vidutinio dydžio) |
| 2 vienetai | bulvių (vidutinio dydžio) |
| 2 vienetai | rauginti agurkai (nedideli) |
| 0.5 vieneto | svogūnai (vidutinio dydžio) |
| 1 sauja | petražolės (susmulkintos) |
| 3 žiupsneliai | druska |
| 2 žiupsneliai | maltų juodųjų pipirų |
| šiek tiek | saulėgrąžų aliejus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Atskiruose puoduose išverdame bulves ir burokėlius su lupena (tik nepervirkite, kad daržovės nebūtų labai minkštos). Paliekame visiškai atvėsti, po to nulupame.
2.
Svogūną nulupame, susmulkiname.
3.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname keletą šaukštų aliejaus, sudedame svogūną ir kepiname, kol svogūnas pasidaro gražios, auksinės spalvos. Jei reikia, papildomai įpilame aliejaus. Paliekame atvėsti.
4.
Bulves, burokėlius ir raugintus agurkus supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame į vieną dubenį.
5.
Nuo pupelių nupilame skystį. Sudedame į dubenį su daržovėmis.
6.
Svogūnus sudedame į mišrainę kartu su aliejumi. Pagardiname petražolėmis, druska, pipirais ir lengvai išmaišome. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Keptuvėje kepti baravykai
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Karštos paprikų salotos
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Svogūnai su actu
-
Skani bulvių košė
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Sveikos salotos
-
Gaivios salotos
-
Morkų salotos su česnaku
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Špinatų tyrė
-
Kepti salierai
-
Šiltos daržovių salotos
-
Dietinės salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Konservuotos pupelės, tamsios ar šviesios, mažos,
440 gramų -
Burokėliai, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Bulvės, vidutinio dydžio,
2 vienetai -
Rauginti agurkai, nedideli,
2 vienetai -
Svogūnai, vidutinio dydžio,
0.5 vieneto -
Petražolės, susmulkintos,
1 sauja -
Druska,
3 žiupsneliai -
Malti juodieji pipirai,
2 žiupsneliai - Saulėgrąžų aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Liucija
Gaminimo eiga:
Atskiruose puoduose išverdame bulves ir burokėlius su lupena (tik nepervirkite, kad daržovės nebūtų labai minkštos). Paliekame visiškai atvėsti, po to nulupame.
Svogūną nulupame, susmulkiname.
Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitiname keletą šaukštų aliejaus, sudedame svogūną ir kepiname, kol svogūnas pasidaro gražios, auksinės spalvos. Jei reikia, papildomai įpilame aliejaus. Paliekame atvėsti.
Bulves, burokėlius ir raugintus agurkus supjaustome nedideliais kubeliais. Sudedame į vieną dubenį.
Nuo pupelių nupilame skystį. Sudedame į dubenį su daržovėmis.
Svogūnus sudedame į mišrainę kartu su aliejumi. Pagardiname petražolėmis, druska, pipirais ir lengvai išmaišome. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai