Skani bulvių košė
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 500 gramų | bulvių |
| 200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 1 vienetas | svogūnai (mėlynas) |
| 30 gramų | sviestas (nesūdytas) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nulupti ir išvirti bulves pasūdytame vandenyje.
2.
Smulkiai supjaustyti svogūnus ir apkepinti svieste. Išplakti kiaušinį ir sumaišyti su kepintais svogūnais.
3.
Pakaitinti grietinėlę, bet ne virti.
4.
Grūsti bulves kartu su grietinėle ir svogūnų mase. Iš košės šaukštu formuoti bulvių košę.
Valgyti kaip pagrindinį patiekalą arba patiekti kaip garnyrą.
Skanaus
Valgyti kaip pagrindinį patiekalą arba patiekti kaip garnyrą.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Karštos paprikų salotos
-
Mišrainė iš žalių pomidorų
-
Agurkų salotos
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Sojų salotos
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Špinatų tyrė
-
Gaivios salotos
-
Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
Skani bulvių košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Bulvės,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Svogūnai, mėlynas,
1 vienetas -
Sviestas, nesūdytas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Muskatas, tarkuotas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti ir išvirti bulves pasūdytame vandenyje.
Smulkiai supjaustyti svogūnus ir apkepinti svieste. Išplakti kiaušinį ir sumaišyti su kepintais svogūnais.
Pakaitinti grietinėlę, bet ne virti.
Grūsti bulves kartu su grietinėle ir svogūnų mase. Iš košės šaukštu formuoti bulvių košę.
Valgyti kaip pagrindinį patiekalą arba patiekti kaip garnyrą.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
