
Skani bulvių košė
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų | bulvių |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | svogūnai (mėlynas) |
30 gramų | sviestas (nesūdytas) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nulupti ir išvirti bulves pasūdytame vandenyje.
2.
Smulkiai supjaustyti svogūnus ir apkepinti svieste. Išplakti kiaušinį ir sumaišyti su kepintais svogūnais.
3.
Pakaitinti grietinėlę, bet ne virti.
4.
Grūsti bulves kartu su grietinėle ir svogūnų mase. Iš košės šaukštu formuoti bulvių košę.
Valgyti kaip pagrindinį patiekalą arba patiekti kaip garnyrą.
Skanaus
Valgyti kaip pagrindinį patiekalą arba patiekti kaip garnyrą.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivios salotos
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Svogūnai su actu
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Agurkų salotos
-
Sveikos salotos
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Morkos su garstyčiomis
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Šiltos daržovių salotos
-
Karštos paprikų salotos
-
Daržovių iešmai
-
Morkų salotos su česnaku
Skani bulvių košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Bulvės,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Svogūnai, mėlynas,
1 vienetas -
Sviestas, nesūdytas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Muskatas, tarkuotas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti ir išvirti bulves pasūdytame vandenyje.
Smulkiai supjaustyti svogūnus ir apkepinti svieste. Išplakti kiaušinį ir sumaišyti su kepintais svogūnais.
Pakaitinti grietinėlę, bet ne virti.
Grūsti bulves kartu su grietinėle ir svogūnų mase. Iš košės šaukštu formuoti bulvių košę.
Valgyti kaip pagrindinį patiekalą arba patiekti kaip garnyrą.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...