
Skani bulvių košė
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų | bulvių |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | svogūnai (mėlynas) |
30 gramų | sviestas (nesūdytas) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | muskatas (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Nulupti ir išvirti bulves pasūdytame vandenyje.
2.
Smulkiai supjaustyti svogūnus ir apkepinti svieste. Išplakti kiaušinį ir sumaišyti su kepintais svogūnais.
3.
Pakaitinti grietinėlę, bet ne virti.
4.
Grūsti bulves kartu su grietinėle ir svogūnų mase. Iš košės šaukštu formuoti bulvių košę.
Valgyti kaip pagrindinį patiekalą arba patiekti kaip garnyrą.
Skanaus
Valgyti kaip pagrindinį patiekalą arba patiekti kaip garnyrą.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonųjų kopūstų salotos
-
Grilyje keptos daržovės
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Špinatų tyrė
-
Šiltos daržovių salotos
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Morkų salotos su agurkais
-
Morkų salotos su česnaku
-
Morkos su garstyčiomis
-
Karštos paprikų salotos
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Kepti salierai
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Svogūnai su actu
-
Salotos „Drakono akis“
-
Dietinės salotos
Skani bulvių košė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Bulvės,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Svogūnai, mėlynas,
1 vienetas -
Sviestas, nesūdytas,
30 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Muskatas, tarkuotas
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti ir išvirti bulves pasūdytame vandenyje.
Smulkiai supjaustyti svogūnus ir apkepinti svieste. Išplakti kiaušinį ir sumaišyti su kepintais svogūnais.
Pakaitinti grietinėlę, bet ne virti.
Grūsti bulves kartu su grietinėle ir svogūnų mase. Iš košės šaukštu formuoti bulvių košę.
Valgyti kaip pagrindinį patiekalą arba patiekti kaip garnyrą.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...