4 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
150 gramų | salotos (gūželė) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | kečupas |
50 mililitrų | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
20 vienetų | krevetės be kevalo (karališkos) |
400 gramų | kiaulienos sprandinė |
1 vienetas | vaisiai (Kertuočiai) |
2 vienetai | bananai |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Įkaitiname keptuvėje aliejų.
Pakepiname kiaulienos juosteles ir krevetes (atskirai). Kepti reikia apie 5-8 minutes tiek mėsą, tiek krevetes. Kepinant krevetes, jas reikia užpilti citrinų sultimis.
Kertuotį ir bananus supjaustyti kubeliais (4 griežinėlius kertuočio pasilikti papuošimui). Kertuočiai, tai egzotiniai vaisiai. Jų galima rasti didžiuosiuose prekybos centruose.
Padažui: sumaišyti majonezą, kečupą, česnaką, druską ir pipirus. Arba yra antrasis padažo variantas: išmaišyti alyvuogių aliejų su prieskoniais (druska, pipirais), įspausti česnako sulčių ir įmaišyti garstyčių šaukštelį. Kurį padažą gaminsite, Jūsų pasirinkimas.
Viską sumaišome su pasirinktu padažu ir skanaujame. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Špinatų tyrė
- Svogūnai su actu
- Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
- Šiltos daržovių salotos
- Grilyje keptos daržovės
- Bulvės su šonine
- Irinos bulvių iešmeliai
- Sojų salotos
- Grilyje keptos salotos su mėsa
- Karštos kukurūzų salotos
- Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
- Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Kepti salierai
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Morkų salotos su česnaku
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
- Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
- Raudonųjų kopūstų salotos
- Agurkų salotos
Salotos „Drakono akis“
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
4 valgomieji šaukštai -
Salotos, gūželė,
150 gramų -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kečupas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus, kepimui,
50 mililitrų - Druska
-
Krevetės be kevalo, karališkos,
20 vienetų -
Kiaulienos sprandinė,
400 gramų -
Vaisiai, Kertuočiai,
1 vienetas -
Bananai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną įtriname prieskoniais ir supjaustome juostelėmis.
Įkaitiname keptuvėje aliejų.
Pakepiname kiaulienos juosteles ir krevetes (atskirai). Kepti reikia apie 5-8 minutes tiek mėsą, tiek krevetes. Kepinant krevetes, jas reikia užpilti citrinų sultimis.
Kertuotį ir bananus supjaustyti kubeliais (4 griežinėlius kertuočio pasilikti papuošimui). Kertuočiai, tai egzotiniai vaisiai. Jų galima rasti didžiuosiuose prekybos centruose.
Padažui: sumaišyti majonezą, kečupą, česnaką, druską ir pipirus. Arba yra antrasis padažo variantas: išmaišyti alyvuogių aliejų su prieskoniais (druska, pipirais), įspausti česnako sulčių ir įmaišyti garstyčių šaukštelį. Kurį padažą gaminsite, Jūsų pasirinkimas.
Viską sumaišome su pasirinktu padažu ir skanaujame. :)