4 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
150 gramų | salotos (gūželė) |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | kečupas |
50 mililitrų | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
20 vienetų | krevetės be kevalo (karališkos) |
400 gramų | kiaulienos sprandinė |
1 vienetas | vaisiai (Kertuočiai) |
2 vienetai | bananai |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Įkaitiname keptuvėje aliejų.
Pakepiname kiaulienos juosteles ir krevetes (atskirai). Kepti reikia apie 5-8 minutes tiek mėsą, tiek krevetes. Kepinant krevetes, jas reikia užpilti citrinų sultimis.
Kertuotį ir bananus supjaustyti kubeliais (4 griežinėlius kertuočio pasilikti papuošimui). Kertuočiai, tai egzotiniai vaisiai. Jų galima rasti didžiuosiuose prekybos centruose.
Padažui: sumaišyti majonezą, kečupą, česnaką, druską ir pipirus. Arba yra antrasis padažo variantas: išmaišyti alyvuogių aliejų su prieskoniais (druska, pipirais), įspausti česnako sulčių ir įmaišyti garstyčių šaukštelį. Kurį padažą gaminsite, Jūsų pasirinkimas.
Viską sumaišome su pasirinktu padažu ir skanaujame. :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grilyje keptos daržovės
- Irinos bulvių iešmeliai
- Dietinės salotos
- Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
- Sojų salotos
- Marinuoti rausvieji svogūnai
- Šviežios bulvės su grietinės padažu
- Grilyje keptos salotos su mėsa
- Agurkų salotos
- Karštos bulvių salotos
- Karštos paprikų salotos
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Gaivios salotos
- Morkos su garstyčiomis
- Karštos kukurūzų salotos
- Daržovių mišinys grietinės padaže
- Virtos bulvės su sviestu
- Salotos „Drakono akis“
- Kepti salierai
- Migdoliniai kotletėliai
Salotos „Drakono akis“
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
4 valgomieji šaukštai -
Salotos, gūželė,
150 gramų -
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kečupas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus, kepimui,
50 mililitrų - Druska
-
Krevetės be kevalo, karališkos,
20 vienetų -
Kiaulienos sprandinė,
400 gramų -
Vaisiai, Kertuočiai,
1 vienetas -
Bananai,
2 vienetai -
Česnakas,
1 skiltelė - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaulieną įtriname prieskoniais ir supjaustome juostelėmis.
Įkaitiname keptuvėje aliejų.
Pakepiname kiaulienos juosteles ir krevetes (atskirai). Kepti reikia apie 5-8 minutes tiek mėsą, tiek krevetes. Kepinant krevetes, jas reikia užpilti citrinų sultimis.
Kertuotį ir bananus supjaustyti kubeliais (4 griežinėlius kertuočio pasilikti papuošimui). Kertuočiai, tai egzotiniai vaisiai. Jų galima rasti didžiuosiuose prekybos centruose.
Padažui: sumaišyti majonezą, kečupą, česnaką, druską ir pipirus. Arba yra antrasis padažo variantas: išmaišyti alyvuogių aliejų su prieskoniais (druska, pipirais), įspausti česnako sulčių ir įmaišyti garstyčių šaukštelį. Kurį padažą gaminsite, Jūsų pasirinkimas.
Viską sumaišome su pasirinktu padažu ir skanaujame. :)