![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
Porcijų skaičius:
2
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai | pomidorai (vidutinio dydžio) |
4 riekės | batonas |
1 sauja | svogūnų laiškai (susmulkinti) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Pomidorus perpjauname perpus, tada supjaustome griežinėliais. Sudedame į vieną dubenį su svogūnų laiškais, pagardiname druska ir lengvai išmaišome.
2.
Batono riekeles supjaustome didesniais kubeliais. Keptuvėje įkaitiname 2 šaukštus aliejaus ant vidutinės ugnies, sudedame batono kubelius ir kepiname vis pamaišant, kol šie gražiai apskrunda. Įpilame dar aliejaus, jei reikia.
3.
Iškepusius batono kubelius sudedame į lėkštę, kad atvėstų. Po to sumaišome su pomidorais. Iškart patiekiame. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Šiltos daržovių salotos
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Špinatų tyrė
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Grilyje keptos daržovės
-
Skani bulvių košė
-
Svogūnai su actu
-
Raudonųjų kopūstų salotos
-
Sveikos salotos
-
Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
-
Morkų salotos su agurkais
-
Irinos bulvių iešmeliai
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Porcijų skaičius: 2
-
Pomidorai, vidutinio dydžio,
3 vienetai -
Batonas,
4 riekės -
Svogūnų laiškai, susmulkinti,
1 sauja -
Aliejus, kepimui,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Pomidorus perpjauname perpus, tada supjaustome griežinėliais. Sudedame į vieną dubenį su svogūnų laiškais, pagardiname druska ir lengvai išmaišome.
Batono riekeles supjaustome didesniais kubeliais. Keptuvėje įkaitiname 2 šaukštus aliejaus ant vidutinės ugnies, sudedame batono kubelius ir kepiname vis pamaišant, kol šie gražiai apskrunda. Įpilame dar aliejaus, jei reikia.
Iškepusius batono kubelius sudedame į lėkštę, kad atvėstų. Po to sumaišome su pomidorais. Iškart patiekiame. Skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai