Marinuoti rausvieji svogūnai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas | rausvieji svogūnai |
6 valgomieji šaukštai | citrinų sultys (arba žaliųjų citrinų) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 žiupsnelis | džiovintas raudonėlis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Svogūną nulupame, perpjauname perpus, supjaustome ypač plonais šiaudeliais. Sudedame į indelį, apšlakstome aliejumi, citrinos sultimis, pagardiname druska ir raudonėliu, išmaišome.
2.
Indelį uždengiame plėvele arba dangteliu ir dedame į šaldytuvą valandai (geriausia pernakt) pasimarinuoti. Jei reikia papildomai įdėkite druskos. Raudonėlio dėkite tik truputį, jei įdėsite daugiau galite sugadinti skonį. Vietoj citrinos sulčių naudoti ir paprastą baltą actą, reikėtų ~1 valg. š.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Morkų salotos su česnaku
- Šiltos daržovių salotos
- Šviežių kopūstų salotos
- Keptos bulvės su žolelių aliejumi
- Keptuvėje kepti baravykai
- Gaivios salotos
- Špinatų tyrė
- Morkos su garstyčiomis
- Močiutės burokėlių salotos
- Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
- Karštos kukurūzų salotos
- Sojų salotos
- Bulvės su šonine
- Virtos bulvės su sviestu
- Raudonųjų kopūstų salotos
- Daržovių iešmai
- Karštos bulvių salotos
- Mišrainė iš žalių pomidorų
- Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
Marinuoti rausvieji svogūnai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Rausvieji svogūnai,
1 vienetas -
Citrinų sultys, arba žaliųjų citrinų,
6 valgomieji šaukštai -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiovintas raudonėlis,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Svogūną nulupame, perpjauname perpus, supjaustome ypač plonais šiaudeliais. Sudedame į indelį, apšlakstome aliejumi, citrinos sultimis, pagardiname druska ir raudonėliu, išmaišome.
Indelį uždengiame plėvele arba dangteliu ir dedame į šaldytuvą valandai (geriausia pernakt) pasimarinuoti. Jei reikia papildomai įdėkite druskos. Raudonėlio dėkite tik truputį, jei įdėsite daugiau galite sugadinti skonį. Vietoj citrinos sulčių naudoti ir paprastą baltą actą, reikėtų ~1 valg. š.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Erika
2018-01-12 10:09
Svogunus spjaustau pusziedziais, uzpilu vandeniu su actu ir cukrumi, ranka pamaigau - geriausi svogunai su ketciupu prie saslyku!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...