Paprikas perpjauti per pusę, išvalyti, perplauti vandeniu ir supjaustyti juostelėmis.
Svogūnus nulupti, perpjauti į 8 dalis ir kepti su aliejumi.
Pomidorus nuplikyti, nuimti odelę, supjaustyti stambiomis skiltelėmis ir sudėjus į kaistuvą su paprikomis ir svogūnais, uždengus troškinti kartkartėmis pamaišant.
Daržovės turi likti kietokos.
Salotas pagardinti cukrumi ir druska, išmaišyti.
Patiekti prie mėsos kepsnelių arba virtos mėsos.
Skanu valgyti ir atvėsusias.
Šiltos daržovių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 1 kilogramas | paprika (spalvotos) |
| 500 gramų | pomidorai |
| 500 gramų | svogūnai |
| 6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Daržovių iešmai
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Dietinės salotos
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Sojų salotos
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Karštos bulvių salotos
-
Daržovių mišinys grietinės padaže
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Agurkų salotos
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Šviežių kopūstų salotos
-
Skani bulvių košė
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Kininio kopūsto salotos su morka ir obuoliu
-
Keptuvėje kepti baravykai
Šiltos daržovių salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika, spalvotos,
1 kilogramas -
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
500 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paprikas perpjauti per pusę, išvalyti, perplauti vandeniu ir supjaustyti juostelėmis.
Svogūnus nulupti, perpjauti į 8 dalis ir kepti su aliejumi.
Pomidorus nuplikyti, nuimti odelę, supjaustyti stambiomis skiltelėmis ir sudėjus į kaistuvą su paprikomis ir svogūnais, uždengus troškinti kartkartėmis pamaišant.
Daržovės turi likti kietokos.
Salotas pagardinti cukrumi ir druska, išmaišyti.
Patiekti prie mėsos kepsnelių arba virtos mėsos.
Skanu valgyti ir atvėsusias.
Reklama:
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2010-09-06 15:02
:bloga: :bloga: :bloga: %-) %-) %-) :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
