Paprikas perpjauti per pusę, išvalyti, perplauti vandeniu ir supjaustyti juostelėmis.
Svogūnus nulupti, perpjauti į 8 dalis ir kepti su aliejumi.
Pomidorus nuplikyti, nuimti odelę, supjaustyti stambiomis skiltelėmis ir sudėjus į kaistuvą su paprikomis ir svogūnais, uždengus troškinti kartkartėmis pamaišant.
Daržovės turi likti kietokos.
Salotas pagardinti cukrumi ir druska, išmaišyti.
Patiekti prie mėsos kepsnelių arba virtos mėsos.
Skanu valgyti ir atvėsusias.

Šiltos daržovių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | paprika (spalvotos) |
500 gramų | pomidorai |
500 gramų | svogūnai |
6 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Kepti salierai
-
Karštos bulvių salotos
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Morkų salotos su agurkais
-
Gaivios salotos
-
Agurkų salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Morkos su garstyčiomis
-
Grilyje keptos daržovės
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Sojų salotos
-
Skani bulvių košė
-
Keptuvėje kepti baravykai
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Ryžiai su kiaušiniais ir žirneliais
-
Morkų salotos su česnaku
-
Karštos paprikų salotos
Šiltos daržovių salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Paprika, spalvotos,
1 kilogramas -
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
500 gramų -
Aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paprikas perpjauti per pusę, išvalyti, perplauti vandeniu ir supjaustyti juostelėmis.
Svogūnus nulupti, perpjauti į 8 dalis ir kepti su aliejumi.
Pomidorus nuplikyti, nuimti odelę, supjaustyti stambiomis skiltelėmis ir sudėjus į kaistuvą su paprikomis ir svogūnais, uždengus troškinti kartkartėmis pamaišant.
Daržovės turi likti kietokos.
Salotas pagardinti cukrumi ir druska, išmaišyti.
Patiekti prie mėsos kepsnelių arba virtos mėsos.
Skanu valgyti ir atvėsusias.
Reklama:
Komentarai (2)
-
(anonimas)
2010-09-06 15:02
:bloga: :bloga: :bloga: %-) %-) %-) :-p
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...