Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | silkė (rūkyta) |
| 0.5 vieneto | silkė (rūkyta) |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
| 1 vienetas | rauginti agurkai |
| 2 vienetai | obuoliai (rūgštūs) |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 0.5 stiklinės | majonezas |
| 0.5 stiklinės | grietinė (35 riebumo) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išmirkytos, išvalytos silkės bei rūkyta silkė supjaustomos kvadratėliais. Svogūnai smulkiai sukapojami, o visos daržovės supjaustomos kvadratėliais. Viskas sumaišoma, apšlakstoma actu ar citrinos sultimis ir užpilama iki putų išplakta grietinė su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų mišrainė su kumpiu
-
Mišrainė "Grybukas"
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Krabų mišrainė
-
Kalmarų salotos
-
Burokėlių salotos
-
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
-
Skaniausia mišrainė
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Taškento salotos su majonezu
-
Ryžių mišrainė
-
Mišrainė su krabais
-
Karštos vištienos salotos
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Perlinių kruopų mišrainė
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė, rūkyta,
2 vienetai -
Silkė, rūkyta,
0.5 vieneto -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Rauginti agurkai,
1 vienetas -
Obuoliai, rūgštūs,
2 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Majonezas,
0.5 stiklinės -
Grietinė, 35 riebumo,
0.5 stiklinės - Druska
- Cukrus
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos, išvalytos silkės bei rūkyta silkė supjaustomos kvadratėliais. Svogūnai smulkiai sukapojami, o visos daržovės supjaustomos kvadratėliais. Viskas sumaišoma, apšlakstoma actu ar citrinos sultimis ir užpilama iki putų išplakta grietinė su majonezu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
