200 gramų | ryžiai (pakeliai) |
100 gramų | konservuoti kukurūzai |
4 vienetai | vištų blauzdelės (rūkytos) |
4 vienetai | apelsinų |
100 gramų | majonezas |
Išvirkite ryžius, suberkite juos į dubenį ir palikite atvėsti. Tuo metu nulupkite tris apelsinus, supjaustykite kubeliais ir suberkite į dubenį su šaltais ryžiais. Nupjaukite mėsą nuo vištos blauzdelių, taip pat supjaustykite gabaliukais ir suberkit į tą patį dubenį. Kukurūzus nuvarvinkite ir suberkite į mišrainę. Viską gerai išmaišykite.
SKANAUS
Tada mišrainę sudėkite į plačią negilią lėkštę dedame mišrainę ir lygiai paskirstykite šaukštu sulig lėkštės kraštais. Užpilame majonezo storoku sluoksniu. Maišyti šios mišrainės nereikia. Papuoškite apelsino riekelėmis ir apšlakstome apelsinų sultimis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Makaronų salotos su tunu
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Tuno salotos „vienas du trys“
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Silkė su obuoliais ar pomidorais
- Salotos
- Marinuoti kiaušiniai
- Slovakiška mišrainė
- Bulvių mišrainė Kūčioms
- Salotos "Ananasas"
- Cezario salotos
- Salotos su silke
- Pikantiškos baravykų salotos
- Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
- Gardžioji makaronų mišrainė
- Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
- Porų mišrainė su obuoliais
- Salotos su liežuviu
- Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
- Salotos su brokoliais, pomidorais ir kiaušiniais
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai, pakeliai,
200 gramų -
Konservuoti kukurūzai,
100 gramų -
Vištų blauzdelės, rūkytos,
4 vienetai -
Apelsinai,
4 vienetai -
Majonezas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruošimas:
Išvirkite ryžius, suberkite juos į dubenį ir palikite atvėsti. Tuo metu nulupkite tris apelsinus, supjaustykite kubeliais ir suberkite į dubenį su šaltais ryžiais. Nupjaukite mėsą nuo vištos blauzdelių, taip pat supjaustykite gabaliukais ir suberkit į tą patį dubenį. Kukurūzus nuvarvinkite ir suberkite į mišrainę. Viską gerai išmaišykite.
SKANAUS
Tada mišrainę sudėkite į plačią negilią lėkštę dedame mišrainę ir lygiai paskirstykite šaukštu sulig lėkštės kraštais. Užpilame majonezo storoku sluoksniu. Maišyti šios mišrainės nereikia. Papuoškite apelsino riekelėmis ir apšlakstome apelsinų sultimis.
Komentarai (20)
-
Dovilė
2014-04-07 15:14
Nu su ananasu skaniau :) bet čia, kad apelsinų nelabai mėgstu :) šiaip receptukas tikrai geras
-
Linda
2013-08-08 17:34
turetu laaaaaaabai skanu
-
Jurate
2011-09-20 22:17
Kai as ja dariau, itartinai tarode, bet gavosi tikrai labai skani misraune. Ir dejau ten APELSINU !!!!! Galiu pasakyti, cia skonio reikalas, kam skanu, kam ne. Ma labai patiko :) :super:
-
Rasa
2011-07-19 18:29
reikės pabandyti,manau turėtų būti skanu :super2:
-
Zyzla
2011-04-11 15:20
:super: Tikrai labai skani mišrainė.
-
Gintare
2010-12-26 19:07
NEDEKITE APELSINU I SALOTAS. sugadinau viska su apelsinais, anksciau darydavau sias salotas us ananasais konservuotais, o ant kaledu stalo nusprendziau pagal si recepta, su apelsinais. Tai skonis buvo :bloga: . Tikrai tikrai patikekite neskanu labai!!!!!!! :bloga: apelsinas cia siu salotu zudikas
-
agne
2009-12-21 20:13
siaip nereikia padaugint ryziu, is tiesu si misraine yra nerealiai skani, netgi as nemegstanti rukytos vistos ja skaniai sukertu
-
Ieva
2009-12-20 23:47
as gaminau savo gimtadieniui tai man ne kokios gavosi,bet jauciu cia vistiena kalta :-( nes ji man kazkaip iskart nepatiko,bet gyvenu ne lietuvoj tai nebuvo pasirikimo kito ir dar manau kad per daug ryziu,o seip tai kazkas naujo :-)
-
meri
2009-12-06 10:51
as valgiau sias salotas, nes mano sese tokias ruosia.Man skanios :-p :taip:
-
Jūratė
2009-10-29 11:21
Skani,bet aš vietoje apelsinų dedu konservuotų ananasų gabaliukais ir vištiena būtinai rūkyta,nes tikrai su virta visai kitoks skonis :-p