
Pievagrybiai su svogūnais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | pievagrybiai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Marinuoti arba sūdyti pievagrybiai kruopščiai renkami, stambesni supjaustomi gabaliukais arba skiltelėmis, smulkūs paliekami sveiki. Svogūnai supjaustomi griežinėliais, įpilama truputis actu parūgštinto vandens, dedama lauro lapelis, pipirų ir patroškinama. Paruošti svogūnai sudedami į grybus, pasūdoma ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, užpilama aliejumi (arba grietine) ir pabarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais ar petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos „Drakonas“
-
Salotos su avokadu ir feta
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Baltosios salotos
-
Silkė vyno padaže
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Cukinija su ančiuviais
-
Velykinės salotos "Saulė"
-
Salotos su džiovintais grybais
-
Ryžių makaronų ir daržovių salotos
-
Pikantiškos baravykų salotos
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Japoniškos salotos
-
Sluoksniuota vištienos mišrainė
-
Silkės salotos šventėms
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Japoniškos ryžių salotos
-
Trispalvės salotos
Pievagrybiai su svogūnais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
200 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Actas
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinuoti arba sūdyti pievagrybiai kruopščiai renkami, stambesni supjaustomi gabaliukais arba skiltelėmis, smulkūs paliekami sveiki. Svogūnai supjaustomi griežinėliais, įpilama truputis actu parūgštinto vandens, dedama lauro lapelis, pipirų ir patroškinama. Paruošti svogūnai sudedami į grybus, pasūdoma ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, užpilama aliejumi (arba grietine) ir pabarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais ar petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...