
Pievagrybiai su svogūnais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | pievagrybiai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
3 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Marinuoti arba sūdyti pievagrybiai kruopščiai renkami, stambesni supjaustomi gabaliukais arba skiltelėmis, smulkūs paliekami sveiki. Svogūnai supjaustomi griežinėliais, įpilama truputis actu parūgštinto vandens, dedama lauro lapelis, pipirų ir patroškinama. Paruošti svogūnai sudedami į grybus, pasūdoma ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, užpilama aliejumi (arba grietine) ir pabarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais ar petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų salotos
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
-
Burokėlių salotos su porais
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Gardžiosios bulvių salotos
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Suomiškos salotos
-
Cezario salotos
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Ryžių salotos
-
Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
-
Salotos prie alaus
-
Silkių salotos
-
Krevečių salotos su kriaušėmis
-
Salotos su liežuviu
-
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
-
Bulgariškos pupelių salotos
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Duonos užkandėlė
-
Bulvinė mišrainė
Pievagrybiai su svogūnais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
200 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Actas
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinuoti arba sūdyti pievagrybiai kruopščiai renkami, stambesni supjaustomi gabaliukais arba skiltelėmis, smulkūs paliekami sveiki. Svogūnai supjaustomi griežinėliais, įpilama truputis actu parūgštinto vandens, dedama lauro lapelis, pipirų ir patroškinama. Paruošti svogūnai sudedami į grybus, pasūdoma ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, užpilama aliejumi (arba grietine) ir pabarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais ar petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...