Pievagrybiai su svogūnais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | pievagrybiai |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | acto |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Marinuoti arba sūdyti pievagrybiai kruopščiai renkami, stambesni supjaustomi gabaliukais arba skiltelėmis, smulkūs paliekami sveiki. Svogūnai supjaustomi griežinėliais, įpilama truputis actu parūgštinto vandens, dedama lauro lapelis, pipirų ir patroškinama. Paruošti svogūnai sudedami į grybus, pasūdoma ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, užpilama aliejumi (arba grietine) ir pabarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais ar petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Mišrainė "Dovana"
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Vištienos mišrainė
-
Ananasinė mišrainė
-
Daniškos salotos
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Salotos "Kačiukai"
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Salotos „Spark“
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Bulvių salotos su lašiša
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Veršienos su granatais salotos
-
Keptos salotos su vištiena
-
Bajoriškos salotos
-
Pavasarinės salotos su vištiena
-
Avokadų salotos
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Vištienos ir triušienos salotos
Pievagrybiai su svogūnais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
200 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Actas
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Marinuoti arba sūdyti pievagrybiai kruopščiai renkami, stambesni supjaustomi gabaliukais arba skiltelėmis, smulkūs paliekami sveiki. Svogūnai supjaustomi griežinėliais, įpilama truputis actu parūgštinto vandens, dedama lauro lapelis, pipirų ir patroškinama. Paruošti svogūnai sudedami į grybus, pasūdoma ir išmaišoma. Sudėjus į salotinę, užpilama aliejumi (arba grietine) ir pabarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais ar petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
