Pievagrybius nuplauti, išpjauti apačias ir supjaustyti griežinėliais. Sūrį, kumpį ir batoną pjaustome kubeliais.Pomidorus plonomis riekelėmis. Kopūstą juostelėmis. Viską sudedame į lėkštę ir užpilame majonezu.
Valgome su picos paplotėliais.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Škvalas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | pievagrybiai |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2 vienetai | pomidorai |
100 gramų | kiauliena (kumpis, virtas) |
šiek tiek | batonas (skrudintas, 4 riekutės) |
0.5 vieneto | pekino kopūstai |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Pupų salotos
-
Šilta mišrainė
-
Vištienos salotos
-
Kiaulės liežuvio salotos
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Salotos su liežuviu
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
-
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
-
Pekino salotos su tunu
-
Salotos su liežuviu
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Grybai salotų padaže
-
Konservuotų grybų salotos
-
Keptos salotos su vištiena
-
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
-
Grybų ir obuolių salotos
Škvalas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Kiauliena, kumpis, virtas,
100 gramų - Batonas, skrudintas, 4 riekutės
-
Pekino kopūstai,
0.5 vieneto - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nuplauti, išpjauti apačias ir supjaustyti griežinėliais. Sūrį, kumpį ir batoną pjaustome kubeliais.Pomidorus plonomis riekelėmis. Kopūstą juostelėmis. Viską sudedame į lėkštę ir užpilame majonezu.
Valgome su picos paplotėliais.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Agne
2013-12-24 11:59
vietoj zaliu deciau marinuotus pievagrybius...
-
sima
2011-09-11 18:42
Nueik kaune i pica jazz ir suvalgyk kumpio ir darzoviu salotas,ten sampinjonai irgi zali,bet labai labai skanu...Ir siaip esu valgiusi ne syki zaliu sampinjonu,puikumelis. :-)
-
Virginija
2011-09-09 16:21
Pirmąkart girdžiu, kad pievagrybiai valgomi žali! Eik tu sau! Tikras škvalas! ;-) 8-|
-
(anonimas)
2011-07-20 16:11
:bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...