Užpilui reikės:
2 šaukštelių kaparėlių
80 g smulkiai sukapotų juodųjų alyvuogių
2 lauro lapų
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
čiobrelių
6 ančiuvių
Labai plonai supjaustykite nuskustas bulves. Apvirkite jas 2-3 min. pasūdytame vandenyje. Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į lėkštes.
Trintuve sugrūskite ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges. Supilkite aliejų ir citrinų sultis, suberkite pipirus, prieskonines žoleles ir sulaužytus lauro lapus. Gautu užpilu apipilkite bulves ir papuoškite čiobrelių šakele.
Bulvių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
500 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tailandietiškos ryžių salotos
- Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
- Salotos „Irida“
- Baravykų salotos su padažu
- Ryžiai su pievagrybiais
- Paprastos raugintų kopūstų salotos
- Taškento salotos su majonezu
- Salotos su brokoliais, pomidorais ir kiaušiniais
- Kiaulės liežuvio salotos
- Makaronų mišraine su majonezu
- Vištienos ir ananasų mišrainė
- Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
- Karštos bulvių salotos
- Krabų mišrainė su kumpiu
- Salotos su vištiena
- Salotos su silke
- Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
- Salotos su mėsa
- Cezario salotos
- ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
Bulvių salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užpilui reikės:
2 šaukštelių kaparėlių
80 g smulkiai sukapotų juodųjų alyvuogių
2 lauro lapų
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
čiobrelių
6 ančiuvių
Labai plonai supjaustykite nuskustas bulves. Apvirkite jas 2-3 min. pasūdytame vandenyje. Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į lėkštes.
Trintuve sugrūskite ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges. Supilkite aliejų ir citrinų sultis, suberkite pipirus, prieskonines žoleles ir sulaužytus lauro lapus. Gautu užpilu apipilkite bulves ir papuoškite čiobrelių šakele.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...