Užpilui reikės:
2 šaukštelių kaparėlių
80 g smulkiai sukapotų juodųjų alyvuogių
2 lauro lapų
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
čiobrelių
6 ančiuvių
Labai plonai supjaustykite nuskustas bulves. Apvirkite jas 2-3 min. pasūdytame vandenyje. Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į lėkštes.
Trintuve sugrūskite ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges. Supilkite aliejų ir citrinų sultis, suberkite pipirus, prieskonines žoleles ir sulaužytus lauro lapus. Gautu užpilu apipilkite bulves ir papuoškite čiobrelių šakele.

Bulvių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
500 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Pomidorų ir grybų salotos
-
Salotos su brokoliais, pomidorais ir kiaušiniais
-
Tailandietiškos ryžių salotos
-
Škvalas
-
Duonos užkandėlė
-
Grūdėtos varškės salotos
-
Skanumynas
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Daržovių mišrainė
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Cukinija su ančiuviais
-
Salotos su tunu
-
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Mišrainė „Sotumėlis“
-
Salotos "Ananasas"
-
Silkės salotos
Bulvių salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užpilui reikės:
2 šaukštelių kaparėlių
80 g smulkiai sukapotų juodųjų alyvuogių
2 lauro lapų
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
čiobrelių
6 ančiuvių
Labai plonai supjaustykite nuskustas bulves. Apvirkite jas 2-3 min. pasūdytame vandenyje. Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į lėkštes.
Trintuve sugrūskite ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges. Supilkite aliejų ir citrinų sultis, suberkite pipirus, prieskonines žoleles ir sulaužytus lauro lapus. Gautu užpilu apipilkite bulves ir papuoškite čiobrelių šakele.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...