Užpilui reikės:
2 šaukštelių kaparėlių
80 g smulkiai sukapotų juodųjų alyvuogių
2 lauro lapų
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
čiobrelių
6 ančiuvių
Labai plonai supjaustykite nuskustas bulves. Apvirkite jas 2-3 min. pasūdytame vandenyje. Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į lėkštes.
Trintuve sugrūskite ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges. Supilkite aliejų ir citrinų sultis, suberkite pipirus, prieskonines žoleles ir sulaužytus lauro lapus. Gautu užpilu apipilkite bulves ir papuoškite čiobrelių šakele.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Bulvių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
500 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su papaja
-
Burokėlių ir pupelių salotos
-
Baltoji mišrainė kitaip
-
Makaronų salotos su tunu
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Grūdėtos varškės salotos
-
Salotos su brokoliais, pomidorais ir kiaušiniais
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Kalmarų salotos
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
Pievagrybių mišrainė
-
Sluoksniuota vištienos mišrainė
-
Burokėlių salotos su varške
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Kuskuso salotos
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Silkės salotos su kiaušiniais
-
Mišarine "Paberžis"
-
Cukinija su ančiuviais
Bulvių salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užpilui reikės:
2 šaukštelių kaparėlių
80 g smulkiai sukapotų juodųjų alyvuogių
2 lauro lapų
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
čiobrelių
6 ančiuvių
Labai plonai supjaustykite nuskustas bulves. Apvirkite jas 2-3 min. pasūdytame vandenyje. Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į lėkštes.
Trintuve sugrūskite ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges. Supilkite aliejų ir citrinų sultis, suberkite pipirus, prieskonines žoleles ir sulaužytus lauro lapus. Gautu užpilu apipilkite bulves ir papuoškite čiobrelių šakele.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...