Užpilui reikės:
2 šaukštelių kaparėlių
80 g smulkiai sukapotų juodųjų alyvuogių
2 lauro lapų
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
čiobrelių
6 ančiuvių
Labai plonai supjaustykite nuskustas bulves. Apvirkite jas 2-3 min. pasūdytame vandenyje. Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į lėkštes.
Trintuve sugrūskite ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges. Supilkite aliejų ir citrinų sultis, suberkite pipirus, prieskonines žoleles ir sulaužytus lauro lapus. Gautu užpilu apipilkite bulves ir papuoškite čiobrelių šakele.

Bulvių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
500 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos silkės salotos
-
Raugintų kopūstų ir džiovintų slyvų mišrainė
-
Kumpio salotos su pievagrybiais
-
Vištu širdelių ir pievagrybių salotos
-
Burokėlių salotos su feta sūriu
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Vištienos salotos
-
Salotos su pievagrybiais
-
Bulgariškos pupelių salotos
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Daržovių ir vaisių salotos
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Sodo salotos
-
Šparagų mišrainė
-
Rusiškos salotos
-
Keptos salotos su vištiena
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Lengva silkė
-
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
-
Tailandietiškos ryžių salotos
Bulvių salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užpilui reikės:
2 šaukštelių kaparėlių
80 g smulkiai sukapotų juodųjų alyvuogių
2 lauro lapų
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
čiobrelių
6 ančiuvių
Labai plonai supjaustykite nuskustas bulves. Apvirkite jas 2-3 min. pasūdytame vandenyje. Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į lėkštes.
Trintuve sugrūskite ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges. Supilkite aliejų ir citrinų sultis, suberkite pipirus, prieskonines žoleles ir sulaužytus lauro lapus. Gautu užpilu apipilkite bulves ir papuoškite čiobrelių šakele.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...