Užpilui reikės:
2 šaukštelių kaparėlių
80 g smulkiai sukapotų juodųjų alyvuogių
2 lauro lapų
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
čiobrelių
6 ančiuvių
Labai plonai supjaustykite nuskustas bulves. Apvirkite jas 2-3 min. pasūdytame vandenyje. Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į lėkštes.
Trintuve sugrūskite ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges. Supilkite aliejų ir citrinų sultis, suberkite pipirus, prieskonines žoleles ir sulaužytus lauro lapus. Gautu užpilu apipilkite bulves ir papuoškite čiobrelių šakele.

Bulvių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
500 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotų agurkų salotos
-
Salotos su silke
-
Salotos su pievagrybiais
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Rusiška mišrainė
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Vištienos salotos
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Salotos su menkėmis
-
Salotos su džiovintais grybais
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Grybų mišrainė
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
Bulvių salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užpilui reikės:
2 šaukštelių kaparėlių
80 g smulkiai sukapotų juodųjų alyvuogių
2 lauro lapų
6 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų citrinų sulčių
1 šaukštelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
čiobrelių
6 ančiuvių
Labai plonai supjaustykite nuskustas bulves. Apvirkite jas 2-3 min. pasūdytame vandenyje. Išgriebkite, perliekite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite. Sudėkite į lėkštes.
Trintuve sugrūskite ančiuvius, kaparėlius, alyvuoges. Supilkite aliejų ir citrinų sultis, suberkite pipirus, prieskonines žoleles ir sulaužytus lauro lapus. Gautu užpilu apipilkite bulves ir papuoškite čiobrelių šakele.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...