
Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | zigmo sūdyta lašišos filė |
100 gramų | salotų mišinys |
1 vienetas | greipfrutai |
1 vienetas | žaliosios citrinos sultys |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
10 gramų | kalendra |
2 valgomieji šaukštai | granatai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Salotų lapus su nuluptais ir norimo dydžio gabaliukais supjaustytais greipfrutais dėkite į dubenį.
2.
Lašišos filė supjaustykite juostelėmis ir apšlakstykite laimų sultimis.
3.
Smulkiai sukapotą čili pipiriuką pakepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Aliejų iš keptuvės užpilkite ant salotų ir išdėliokite lašišos juosteles. Pabarstykite granatų sėklomis ir smulkinta kalendra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Veršienos su granatais salotos
-
Kuskuso salotos
-
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
-
Silkės salotos su obuoliais ir svogūnais
-
Salotos su vištiena
-
Skaniausia mišrainė
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Vengriškos bulvių salotos
-
Dešros salotos
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Jautienos salotos
-
Kiaulės liežuvio salotos
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Saldžios vištienos salotos
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Silkės tortas
Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO sūdyta lašišos filė ,
100 gramų -
Salotų mišinys,
100 gramų -
Greipfrutai,
1 vienetas -
Žaliosios citrinos sultys,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Kalendra,
10 gramų -
Granatai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotų lapus su nuluptais ir norimo dydžio gabaliukais supjaustytais greipfrutais dėkite į dubenį.
Lašišos filė supjaustykite juostelėmis ir apšlakstykite laimų sultimis.
Smulkiai sukapotą čili pipiriuką pakepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Aliejų iš keptuvės užpilkite ant salotų ir išdėliokite lašišos juosteles. Pabarstykite granatų sėklomis ir smulkinta kalendra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...