
Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | zigmo sūdyta lašišos filė |
100 gramų | salotų mišinys |
1 vienetas | greipfrutai |
1 vienetas | žaliosios citrinos sultys |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
10 gramų | kalendra |
2 valgomieji šaukštai | granatai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Salotų lapus su nuluptais ir norimo dydžio gabaliukais supjaustytais greipfrutais dėkite į dubenį.
2.
Lašišos filė supjaustykite juostelėmis ir apšlakstykite laimų sultimis.
3.
Smulkiai sukapotą čili pipiriuką pakepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Aliejų iš keptuvės užpilkite ant salotų ir išdėliokite lašišos juosteles. Pabarstykite granatų sėklomis ir smulkinta kalendra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos šparagų salotos
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Rūkytos menkės salotos
-
Skaniosios raugintų kopūstų salotos
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Mėsos mišrainė
-
Greitai paruošiamos makaronų salotos
-
Rusiška mišrainė
-
Silkės salotos su obuoliais ir svogūnais
-
Salotos su tunu
-
Salotos drebučiuose
-
Kepenėlių mišrainė su grybais
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Mišrainė "Staigmena"
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Salotos su perlinėmis kruopomis
-
Grybų ir obuolių salotos
Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO sūdyta lašišos filė ,
100 gramų -
Salotų mišinys,
100 gramų -
Greipfrutai,
1 vienetas -
Žaliosios citrinos sultys,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Kalendra,
10 gramų -
Granatai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salotų lapus su nuluptais ir norimo dydžio gabaliukais supjaustytais greipfrutais dėkite į dubenį.
Lašišos filė supjaustykite juostelėmis ir apšlakstykite laimų sultimis.
Smulkiai sukapotą čili pipiriuką pakepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus. Aliejų iš keptuvės užpilkite ant salotų ir išdėliokite lašišos juosteles. Pabarstykite granatų sėklomis ir smulkinta kalendra.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...