Žuvies salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | skumbrė (karšto rūkymo) |
| 200 gramų | ryžiai (virti) |
| 1 vienetas | agurkų |
| 2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 150 gramų | majonezas „mangomajo“ |
| 2 vienetai | svogūnų laiškai |
| 8 lapai | petražolės |
| 0.5 žiupsnelio | juodieji pipirai (malti) |
| 0.5 žiupsnelio | kvapieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į dubenį supilti virtus ryžius, kubeliais pjaustytus agurkus ir kiaušinius, susmulkintus svogūnų laiškus, majonezą „MangoMajo“, pabarstyti pipirais ir sumaišyti.
2.
Skumbrei nulupti odelę, išimti kaulus, minkštimą susmulkinti ir sudėti ant sumaišytų salotų.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Mišrainė "Dovana"
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Vištienos mišrainė
-
Ananasinė mišrainė
-
Daniškos salotos
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Salotos "Kačiukai"
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Salotos „Spark“
-
Salotos su jūros kopūstais
-
Bulvių salotos su lašiša
-
Burokėlių ir krabų lazdelių mišrainė
-
Veršienos su granatais salotos
-
Keptos salotos su vištiena
-
Bajoriškos salotos
-
Pavasarinės salotos su vištiena
-
Avokadų salotos
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Vištienos ir triušienos salotos
Žuvies salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Skumbrė, karšto rūkymo,
1 vienetas -
Ryžiai, virti,
200 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Majonezas „MangoMajo“,
150 gramų -
Svogūnų laiškai,
2 vienetai -
Petražolės,
8 lapai -
Juodieji pipirai, malti,
0.5 žiupsnelio -
Kvapieji pipirai, malti,
0.5 žiupsnelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį supilti virtus ryžius, kubeliais pjaustytus agurkus ir kiaušinius, susmulkintus svogūnų laiškus, majonezą „MangoMajo“, pabarstyti pipirais ir sumaišyti.
Skumbrei nulupti odelę, išimti kaulus, minkštimą susmulkinti ir sudėti ant sumaišytų salotų.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
