
Žuvies salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | skumbrė (karšto rūkymo) |
200 gramų | ryžiai (virti) |
1 vienetas | agurkų |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
150 gramų | majonezas „mangomajo“ |
2 vienetai | svogūnų laiškai |
8 lapai | petražolės |
0.5 žiupsnelio | juodieji pipirai (malti) |
0.5 žiupsnelio | kvapieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į dubenį supilti virtus ryžius, kubeliais pjaustytus agurkus ir kiaušinius, susmulkintus svogūnų laiškus, majonezą „MangoMajo“, pabarstyti pipirais ir sumaišyti.
2.
Skumbrei nulupti odelę, išimti kaulus, minkštimą susmulkinti ir sudėti ant sumaišytų salotų.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos "Atgaiva"
-
Tuno salotos su sūriu, morkomis ir majonezu
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Salotos su silke
-
Pievagrybių mišrainė
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Krevečių salotos su kriaušėmis
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
-
Ispaniškos salotos
-
Burokėlių salotos su grybais
-
Pupų salotos
-
Baravykų salotos "Margos" su majonezu
-
Škvalas
-
Pavasarinės salotos su vištiena
-
Ryžių mišrainė
-
Salotos Kalėdų stalui
-
Bulvinė mišrainė
-
Salotos "Ananasas"
-
Jautienos salotos
-
Salotos su tunu
Žuvies salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Skumbrė, karšto rūkymo,
1 vienetas -
Ryžiai, virti,
200 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Majonezas „MangoMajo“,
150 gramų -
Svogūnų laiškai,
2 vienetai -
Petražolės,
8 lapai -
Juodieji pipirai, malti,
0.5 žiupsnelio -
Kvapieji pipirai, malti,
0.5 žiupsnelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį supilti virtus ryžius, kubeliais pjaustytus agurkus ir kiaušinius, susmulkintus svogūnų laiškus, majonezą „MangoMajo“, pabarstyti pipirais ir sumaišyti.
Skumbrei nulupti odelę, išimti kaulus, minkštimą susmulkinti ir sudėti ant sumaišytų salotų.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...