Salotos "Atgaiva"
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 25 vienetai | vynuogės |
| 200 gramų | vištienos filė |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) |
| 2 riekės | ananasų |
| 300 gramų | majonezas |
| 2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Vištieną supjaustyti ir apkepti su vištienos prieskoniais.
2.
Sūrį ir ananasą supjaustyti kubeliais.
3.
Vynuoges perpjauti pusiau.
4.
Iškeptą vištieną, vynuoges,sūrį, ananasą sudėti į dubenį ir sumaišyti su majonezu. Pagal skonį dėti druskos.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir daržovių mišrainė
-
Ryžių mišrainė
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Silkių salotos
-
Grybų salotos su daržovėmis
-
Itališkos salotos
-
Mišrainė "Meilė"
-
Tuno salotos „vienas du trys“
-
Silkės salotos
-
Bulvių salotos daniškai
-
Angliškos salotos
-
Salotos su avokadu
-
Lašišos nugarėlių salotos
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
-
Škvalas
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Salotos prie alaus
-
Burokėlių salotos su porais
Salotos "Atgaiva"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vynuogės,
25 vienetai -
Vištienos filė,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Ananasai,
2 riekės -
Majonezas,
300 gramų -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti ir apkepti su vištienos prieskoniais.
Sūrį ir ananasą supjaustyti kubeliais.
Vynuoges perpjauti pusiau.
Iškeptą vištieną, vynuoges,sūrį, ananasą sudėti į dubenį ir sumaišyti su majonezu. Pagal skonį dėti druskos.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
