
Salotos "Atgaiva"
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
25 vienetai | vynuogės |
200 gramų | vištienos filė |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
2 riekės | ananasų |
300 gramų | majonezas |
2 žiupsneliai | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Vištieną supjaustyti ir apkepti su vištienos prieskoniais.
2.
Sūrį ir ananasą supjaustyti kubeliais.
3.
Vynuoges perpjauti pusiau.
4.
Iškeptą vištieną, vynuoges,sūrį, ananasą sudėti į dubenį ir sumaišyti su majonezu. Pagal skonį dėti druskos.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suomiškos salotos
-
Pupelių mišrainė
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Jūros gėrybių salotos
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Grybų salotos
-
Pupų salotos
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Ryžių salotos su žuvimi
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
-
Baravykų salotos su padažu
-
Daniškos salotos
-
Veršienos su granatais salotos
-
Rusiškos salotos
-
Mišrainė „Grybukų laukelis“
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Silkės salotos
-
Baltoji mišrainė kitaip
Salotos "Atgaiva"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vynuogės,
25 vienetai -
Vištienos filė,
200 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Ananasai,
2 riekės -
Majonezas,
300 gramų -
Druska,
2 žiupsneliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustyti ir apkepti su vištienos prieskoniais.
Sūrį ir ananasą supjaustyti kubeliais.
Vynuoges perpjauti pusiau.
Iškeptą vištieną, vynuoges,sūrį, ananasą sudėti į dubenį ir sumaišyti su majonezu. Pagal skonį dėti druskos.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...