Šventiškos salotos su argulomis
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas makaronai (vaikiški,virti, pakelis)
2 saujos gražgarstės
300 gramų pievagrybiai
1 vienetas tunas (skardinė)
300 gramų sūris (fermentinis, tarkuotas)
300 gramų pomidorai (vyšniniai)
šiek tiek majonezas (Helmann`s)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepti pjaustytus pievagrybius (2 min.). Grybus sumaišyti su virtais makaronais, sudėti konservuotą tuną (riebalų perteklių nusunkite), dėkite pusė turimo sūrio, sudėkite argulas, pomidoriukų puseles (dalį pasilikite mišrainės papuošimui) ir išmaišykite su majonezu. Mišrainę atsargiai išverskite į lėkštę, užbarstykite fermentinio sūrio, papuoškite argulomis ir pomidoriukais.

Skanaus ;)

Populiariausi receptai šią savaitę

Šventiškos salotos su argulomis

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įkaitintame alyvuogių aliejuje apkepti pjaustytus pievagrybius (2 min.). Grybus sumaišyti su virtais makaronais, sudėti konservuotą tuną (riebalų perteklių nusunkite), dėkite pusė turimo sūrio, sudėkite argulas, pomidoriukų puseles (dalį pasilikite mišrainės papuošimui) ir išmaišykite su majonezu. Mišrainę atsargiai išverskite į lėkštę, užbarstykite fermentinio sūrio, papuoškite argulomis ir pomidoriukais.

Skanaus ;)

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų