Velykinės salotos "Saulė"
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 500 gramų | vištiena (virta) | |
| 200 gramų | sūris (fermentinis) | |
| 4 vienetai | kiaušiniai (virti) | |
| 300 gramų | pievagrybiai (konservuoti) | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| šiek tiek | kukurūzai (konservuoti) | |
| šiek tiek | majonezas (VILNIUS) | |
| Papuošimui: | ||
| 20 vienetų | alyvuogių (juodos) | |
| šiek tiek | traškučiai | |
| šiek tiek | kiaušiniai (tryniai) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išvirtą vištieną supjaustyti smulkiai. Sutarkuoti sūrį. Konservuotus pievagrybius, kiaušinius supjaustyti kubeliais, o svogūną supjaustyti smulkiai. Viską sudėti į dybenį, pridėti konservuotų kukurūzų ir išmaišyti su majonezu.
2.
Paruoštas salotas su kaupu sudėti į salotinę, viršų tolygiai aptepti klasikiniu "Vilniaus" majonezu, tada "užkloti" smulkintais kiaušinių tryniais ir papuošti alyvuogėmis. Aplink gražiai išdėlioti bulvių traškučius.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištu širdelių ir pievagrybių salotos
-
Velykinės salotos "Saulė"
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Krabų mišrainė
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Salotos su ančiuviais
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Mišrainė su rūkyta dešra
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Baravykų salotos su padažu
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
-
Kuskuso salotos
-
Rudmėsių salotos
-
Mišrainė "Naktis"
-
Mišrainė „Sotumėlis“
-
Mišrainė su mėsa
-
Salotos su liežuviu
-
Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
Velykinės salotos "Saulė"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, virta,
500 gramų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Kiaušiniai, virti,
4 vienetai -
Pievagrybiai, konservuoti,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Kukurūzai, konservuoti
- Majonezas, VILNIUS
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Alyvuogės, juodos,
20 vienetų - Traškučiai
- Kiaušiniai, tryniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtą vištieną supjaustyti smulkiai. Sutarkuoti sūrį. Konservuotus pievagrybius, kiaušinius supjaustyti kubeliais, o svogūną supjaustyti smulkiai. Viską sudėti į dybenį, pridėti konservuotų kukurūzų ir išmaišyti su majonezu.
Paruoštas salotas su kaupu sudėti į salotinę, viršų tolygiai aptepti klasikiniu "Vilniaus" majonezu, tada "užkloti" smulkintais kiaušinių tryniais ir papuošti alyvuogėmis. Aplink gražiai išdėlioti bulvių traškučius.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
