
Sočioji mišrainė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų | grybai |
300 gramų | kumpis |
300 gramų | vištiena |
4 vienetai | kiaušiniai |
70 gramų | pistacijos (skrudintos) |
4 vienetai | agurkų |
šiek tiek | krapai |
3 žiupsneliai | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
150 gramų | majonezas |
6 vienetai | salotos (lapai) |
200 gramų | kietasis sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išvirti ir susmulkinti vištieną. Kiaušinius išvirti ir supjaustyti.
2.
Grybus supjaustyti griežinėliais ir kepti aliejuje 5 - 10 minučių. Pagardinti druska ir sumaišyti su tarkuotu kietuoju sūriu (pusė turimo sūrio pasilikti).
3.
Supjaustyti kubeliais kumpį ir agurkus.
4.
Tortinėje sluoksniuoti salotas: išdėlioti salotos lapus, sudėti kumpį ir tolygiai aptepti majonezu, tada sudėti grybų sluoksnį, majonezo ir sūrio masę, pistacijas, dėti sluoksnį vištienos ir majonezo masės, gražiai paskleisti agurkus, kiaušinius ir tolygiai tepti majonezą. Tortą papuošti žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos mišrainė
-
Silkės salotos
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
-
Burokėliai su spanguolėmis
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Sočios špinatų salotos su mėsa
-
Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
-
Kopūstų ir daržovių salotos
-
Mišrainė su rūkyta vištiena
-
Salotos su liežuviu
-
Taškento salotos su majonezu
-
Virtų pupų mišrainė
-
Raugintų kopūstų ir džiovintų slyvų mišrainė
-
Salotos su perlinėmis kruopomis
-
Kalmarų salotos
-
Velykinės salotos "Saulė"
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Ryžių su slyvomis mišrainė
-
Švežių kopūstų salotos
Sočioji mišrainė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Grybai,
200 gramų -
Kumpis,
300 gramų -
Vištiena,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Pistacijos, skrudintos,
70 gramų -
Agurkai,
4 vienetai - Krapai
-
Druska,
3 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Majonezas,
150 gramų -
Salotos, lapai,
6 vienetai -
Kietasis sūris,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti ir susmulkinti vištieną. Kiaušinius išvirti ir supjaustyti.
Grybus supjaustyti griežinėliais ir kepti aliejuje 5 - 10 minučių. Pagardinti druska ir sumaišyti su tarkuotu kietuoju sūriu (pusė turimo sūrio pasilikti).
Supjaustyti kubeliais kumpį ir agurkus.
Tortinėje sluoksniuoti salotas: išdėlioti salotos lapus, sudėti kumpį ir tolygiai aptepti majonezu, tada sudėti grybų sluoksnį, majonezo ir sūrio masę, pistacijas, dėti sluoksnį vištienos ir majonezo masės, gražiai paskleisti agurkus, kiaušinius ir tolygiai tepti majonezą. Tortą papuošti žalumynais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...